Calidris / Luna / You

Jupiter taklampa

Taklampan Jupiter är en enkel men effektiv belysning som passar perfekt i ditt badrum. Den här lampan är perfekt för att lysa upp specifika områden och skapa en mysig atmosfär. Med ljusstyringen kan du anpassa belysningen exakt efter dina behov, och den kan kopplas till resten av Dansani-belysningen i ditt badrum, så att du kan justera ljuset tillsammans för en sammanhängande och komplett belysning i badrummet. Denna lampa måste kopplas ihop med någon av våra speglar med ljusstyrning för att fungera, då det inte medföljer någon LED-drivrutin.

Välj färg
Valt
Krom

190302891

Pris
1 095 kr

GTIN (EAN) 5713804366177
Färg Krom
Höjd 2,10 cm
Bredd 8 cm
Djup (längd) 8 cm
Volym 0,13 dm³
Nettovikt 0,24 kg
Bruttovikt 0,27 kg
Strömbrytar Exkl. strömbrytare
Typ 12V ljusstyrning
Energiklass E
IP klass IP44
Kelvin 2100-6500K
Lumen 674 lm
Ljus specifikation 5W LED
RA 95
Förpackningshöjd 5 cm
Förpackningsbredd 9 cm
Förpackningsdjup (längd) 14 cm
Serie Calidris, Luna, You

Dansk design

Dansk design handlar om att sätta människan i centrum - dansk design gör vardagen enklare och den är vacker och enkel att se på. För Dansani är detta vad vår design symboliserar. Det ska vara behagligt för ögat, det ska fungera utan ansträngning och det ska kännas som att komma hem.

HANTVERK

Hantverket i vår produktion i Danmark är under kontroll. De är skickliga människor med respekt för materialen och många års erfarenhet, och de gör det ordentligt, så att vi kan ge 10 års garanti på våra möbelserier.

HÅLLBARHET

På Dansani har vi alltid sorterat avfall och sparat värme, och när det gäller våra möbler ställer vi krav på oss själva och våra leverantörer. Träet ska vara spårbart och vi håller ett vakande öga på andelen återvunnet material och inte minst den energi som används i produktionen. Vi är ärliga med våra material och vi vill förmedla så mycket information som möjligt till dig som kund. 

HITTA EN FÖRSÄLJARE nära dig