Calidris / Luna / You

Kvika elektrisk handdukstork

Dansani Kvika handdukstork har en elegant design, och den raka och stilrena modellen är ett effektivt sätt att hålla dina handdukar torra och varma. Handdukstorken har 5 krokar i 2 olika höjder för att rymma både stora och små handdukar. Den moderna estetiken passar en rad olika badrumsinredningar och ger en känsla av lyx till ditt utrymme.

Välj färg
Valt
Krom

8112021

Pris
6 865 kr

GTIN (EAN) 5713804152145
Färg Krom
Höjd 120 cm
Bredd 33,50 cm
Djup (längd) 12 cm
Volym 48,24 dm³
Nettovikt 5,50 kg
Bruttovikt 6,50 kg
Yta Blankpolerat rostfritt stål
Ljus specifikation 90W
Förpackningshöjd 121,50 cm
Förpackningsbredd 35 cm
Förpackningsdjup (längd) 8 cm
Serie Calidris, Luna, You

Dansk design

Dansk design handlar om att sätta människan i centrum - dansk design gör vardagen enklare och den är vacker och enkel att se på. För Dansani är detta vad vår design symboliserar. Det ska vara behagligt för ögat, det ska fungera utan ansträngning och det ska kännas som att komma hem.

HANTVERK

Hantverket i vår produktion i Danmark är under kontroll. De är skickliga människor med respekt för materialen och många års erfarenhet, och de gör det ordentligt, så att vi kan ge 10 års garanti på våra möbelserier.

HÅLLBARHET

På Dansani har vi alltid sorterat avfall och sparat värme, och när det gäller våra möbler ställer vi krav på oss själva och våra leverantörer. Träet ska vara spårbart och vi håller ett vakande öga på andelen återvunnet material och inte minst den energi som används i produktionen. Vi är ärliga med våra material och vi vill förmedla så mycket information som möjligt till dig som kund. 

HITTA EN FÖRSÄLJARE nära dig