• Hem / 
  • Överskåp / 
  • Överskåp med 1 dörr, spårad, högerhängt
You

Överskåp med 1 dörr, spårad, högerhängt

Få extra förvaring i badrummet med detta charmiga väggskåp från Dansani YOU Vintage. Den vackra räfflade fronten har en speciell charm som passar perfekt in i Dansani YOU Vintage-stilen. Skåpet har ett djup på 19 cm och passar perfekt i badrummet - till exempel i det tomma utrymmet ovanför toaletten.Kom ihåg att komplettera badrumsmöblerna med små, praktiska detaljr som du har glädje av varje dag. Exempelvis belysning i lådor och skåp, inbyggda eluttag och rörelsesensor på underbelysningen för att underlätta nattliga badrumsbesök. Dessa tillval beställs samtidigt som du köper dina möbler.

Välj färg
Valt
Natur ek/valfri färg
Höger

V49-4192

Pris
5 940 kr

GTIN (EAN) 5713804203168
Färg Natur ek/valfri färg
Höjd 80 cm
Bredd 40 cm
Djup (längd) 19 cm
Volym 60,80 dm³
Antal hyllor 2
Antal luckor 1
Fronttyp Spårad
Gångjärnsplacering Höger
Frontmaterial Lackerad MDF
Korpusmateriale Melaninbelagd spånplatta
Nettovikt 11,27 kg
Bruttovikt 12,01 kg
Förpackningshöjd 82 cm
Förpackningsbredd 42 cm
Förpackningsdjup (längd) 24 cm
Serie You

Dansk design

Dansk design handlar om att sätta människan i centrum - dansk design gör vardagen enklare och den är vacker och enkel att se på. För Dansani är detta vad vår design symboliserar. Det ska vara behagligt för ögat, det ska fungera utan ansträngning och det ska kännas som att komma hem.

HANTVERK

Hantverket i vår produktion i Danmark är under kontroll. De är skickliga människor med respekt för materialen och många års erfarenhet, och de gör det ordentligt, så att vi kan ge 10 års garanti på våra möbelserier.

HÅLLBARHET

På Dansani har vi alltid sorterat avfall och sparat värme, och när det gäller våra möbler ställer vi krav på oss själva och våra leverantörer. Träet ska vara spårbart och vi håller ett vakande öga på andelen återvunnet material och inte minst den energi som används i produktionen. Vi är ärliga med våra material och vi vill förmedla så mycket information som möjligt till dig som kund. 

HITTA EN FÖRSÄLJARE nära dig