• Hem / 
  • Fyrkantiga / 
  • Show spegel med belysning och ljusstyrning
Calidris / Luna / You

Show spegel med belysning och ljusstyrning

Dansani Show-spegeln sticker ut med sin unika ljusram som omger hela spegeln. Denna ljusram skapar en mysig och elegant atmosfär i badrummet och ger en extra dimension till din spegels design. Med Dansani Show-spegeln kan du enkelt anpassa belysningen efter dina behov tack vare den inbyggda ljusstyrningsfunktionen. Oavsett om du behöver mjukt och dämpat ljus för avkoppling eller skarpt och starkt ljus för att vakna, kan du justera belysningen för att skapa rätt stämning och funktionalitet i ditt badrum.

Valt
Vitt

S832-010

Pris
9 680 kr

GTIN (EAN) 5713804266057
VVS nr. 781498560
Färg Vitt
Höjd 80 cm
Bredd 120 cm
Djup (längd) 3,10 cm
Volym 29,76 dm³
Nettovikt 14,02 kg
Bruttovikt 16,20 kg
Strömbrytar Exkl. strömbrytare
Belysningstyp Integrerad belysning
Typ 12V
Energiklass E
IP klass IP44
Kelvin 2100-6500K
Lumen 4 600 lm
Ljus specifikation 43W LED
RA 90
Förpackningshöjd 85 cm
Förpackningsbredd 125 cm
Förpackningsdjup (längd) 7 cm
Serie Calidris, Luna, You
Välj tillval
Dessa produkter är förmonterade och måste beställas tillsammans med din möbel

Dansk design

Dansk design handlar om att sätta människan i centrum - dansk design gör vardagen enklare och den är vacker och enkel att se på. För Dansani är detta vad vår design symboliserar. Det ska vara behagligt för ögat, det ska fungera utan ansträngning och det ska kännas som att komma hem.

HANTVERK

Hantverket i vår produktion i Danmark är under kontroll. De är skickliga människor med respekt för materialen och många års erfarenhet, och de gör det ordentligt, så att vi kan ge 10 års garanti på våra möbelserier.

HÅLLBARHET

På Dansani har vi alltid sorterat avfall och sparat värme, och när det gäller våra möbler ställer vi krav på oss själva och våra leverantörer. Träet ska vara spårbart och vi håller ett vakande öga på andelen återvunnet material och inte minst den energi som används i produktionen. Vi är ärliga med våra material och vi vill förmedla så mycket information som möjligt till dig som kund. 

HITTA EN FÖRSÄLJARE nära dig