You

Skåp med 1 låda

Skapa den ultimata oasen i badrummet med Dansani YOU Urban skåp med en låda. Detta mångsidiga skåp är den perfekta match till ditt tvättställskåp och den djupa lådan ger gott om förvaringsutrymme för dina toalettartiklar. Med Dansani YOU Urban-skåpet får du både funktionalitet och estetik. Upplev den perfekta kombinationen av form och funktion med Dansani YOU Urban skåp med en låda - och skapa en organiserad atmosfär som utstrålar elegans.Kom ihåg att komplettera badrumsmöblerna med små, praktiska detaljr som du har glädje av varje dag. Exempelvis belysning i lådor och skåp, inbyggda eluttag och rörelsesensor på underbelysningen för att underlätta nattliga badrumsbesök. Dessa tillval beställs samtidigt som du köper dina möbler.

Välj färg
Valt
Brun ek

V59-1152

Pris
7 050 kr

GTIN (EAN) 5713804391568
Färg Brun ek
Höjd 32 cm
Bredd 100 cm
Djup (längd) 44 cm
Volym 140,80 dm³
Antal lådor 1
Fronttyp Slät
Frontmaterial Melaninbelagd spånplatta
Korpusmateriale Melaninbelagd spånplatta
Nettovikt 19,82 kg
Bruttovikt 21,21 kg
Förpackningshöjd 35 cm
Förpackningsbredd 102 cm
Förpackningsdjup (längd) 50 cm
Serie You

Dansk design

Dansk design handlar om att sätta människan i centrum - dansk design gör vardagen enklare och den är vacker och enkel att se på. För Dansani är detta vad vår design symboliserar. Det ska vara behagligt för ögat, det ska fungera utan ansträngning och det ska kännas som att komma hem.

HANTVERK

Hantverket i vår produktion i Danmark är under kontroll. De är skickliga människor med respekt för materialen och många års erfarenhet, och de gör det ordentligt, så att vi kan ge 10 års garanti på våra möbelserier.

HÅLLBARHET

På Dansani har vi alltid sorterat avfall och sparat värme, och när det gäller våra möbler ställer vi krav på oss själva och våra leverantörer. Träet ska vara spårbart och vi håller ett vakande öga på andelen återvunnet material och inte minst den energi som används i produktionen. Vi är ärliga med våra material och vi vill förmedla så mycket information som möjligt till dig som kund. 

HITTA EN FÖRSÄLJARE nära dig