Match

Tower för modell A, B och E

Dansani Tower är en innovativ lösning som ger exceptionellt förvaringsutrymme i duschen utan att kompromissa med estetiken. Detta intelligenta förvaringssystem kombineras med Dansanis Match-dörrar och väggar för att skapa en sammanhängande och elegant duschlösning. Tower har 5 flyttbara hyllor som är perfekta för att organisera de produkter som du använder i duschen. För att få plats med Tower behöver du bara välja en vägg eller dörr som är 10 cm smalare. Dansani Tower är den perfekta lösningen för dig som vill optimera utrymmet i din dusch utan att kompromissa med stil och funktionalitet. Med Tower får du både praktiskt förvaringsutrymme och en elegant duschupplevelse som ger dig en känsla av välbefinnande och ordning i ditt badrum.

Välj färg
Valt
Satin

1600570

Pris
2 675 kr

GTIN (EAN) 5713804372567
VVS nr. 674189301
DB 2322630
Färg Satin
Höjd 200 cm
Bredd 10 cm
Djup (längd) 10 cm
Volym 20 dm³
Nettovikt 5 kg
Bruttovikt 5,60 kg
Förpackningshöjd 206 cm
Förpackningsbredd 16,50 cm
Förpackningsdjup (längd) 16,50 cm
Serie Match

Dansk design

Dansk design handlar om att sätta människan i centrum - dansk design gör vardagen enklare och den är vacker och enkel att se på. För Dansani är detta vad vår design symboliserar. Det ska vara behagligt för ögat, det ska fungera utan ansträngning och det ska kännas som att komma hem.

HANTVERK

Hantverket i vår produktion i Danmark är under kontroll. De är skickliga människor med respekt för materialen och många års erfarenhet, och de gör det ordentligt, så att vi kan ge 10 års garanti på våra möbelserier.

HÅLLBARHET

På Dansani har vi alltid sorterat avfall och sparat värme, och när det gäller våra möbler ställer vi krav på oss själva och våra leverantörer. Träet ska vara spårbart och vi håller ett vakande öga på andelen återvunnet material och inte minst den energi som används i produktionen. Vi är ärliga med våra material och vi vill förmedla så mycket information som möjligt till dig som kund. 

HITTA EN FÖRSÄLJARE nära dig