• Hem / 
  • Med luckor / 
  • Tvättställsskåp med 1 dörr, vänsterhängd
You

Tvättställsskåp med 1 dörr, vänsterhängd

Dansani YOU Classic tvättställskåp med 1 lucka är den perfekta lösningen för små badrum. Med ett djup på endast 26 cm tar den upp minimalt med utrymme, men du får ändå ett skåp med praktisk förvaring. Den eleganta designen passar perfekt med alla inredningar. Skåpet är både funktionellt och estetiskt tilltalande och hjälper till att skapa ordning och elegans i ditt badrum. Uppgradera ditt badrum med Dansani YOU Classictvättställskåp och njut av den smarta utrymmesbesparande lösningen.Kom ihåg att komplettera badrumsmöblerna med små, praktiska detaljr som du har glädje av varje dag. Exempelvis belysning i lådor och skåp, inbyggda eluttag och rörelsesensor på underbelysningen för att underlätta nattliga badrumsbesök. Dessa tillval beställs samtidigt som du köper dina möbler.

Välj färg
Valt
Brun ek
Vänster

V07-1252

Pris
3 145 kr

GTIN (EAN) 5713804198426
Färg Brun ek
Höjd 40 cm
Bredd 40 cm
Djup (längd) 24 cm
Volym 38,40 dm³
Antal luckor 1
Fronttyp Slät
Gångjärnsplacering Vänster
Frontmaterial Melaninbelagd spånplatta
Korpusmateriale Melaninbelagd spånplatta
Nettovikt 6,81 kg
Bruttovikt 7,61 kg
Förpackningshöjd 42 cm
Förpackningsbredd 42 cm
Förpackningsdjup (längd) 30 cm
Serie You
Välj till det rätta tvättstället
Här är en översikt över de handfat som matchar ditt valda underskåp. Kom ihåg att välja bänkskiva om du väljer en bänkskiva.

Dansk design

Dansk design handlar om att sätta människan i centrum - dansk design gör vardagen enklare och den är vacker och enkel att se på. För Dansani är detta vad vår design symboliserar. Det ska vara behagligt för ögat, det ska fungera utan ansträngning och det ska kännas som att komma hem.

HANTVERK

Hantverket i vår produktion i Danmark är under kontroll. De är skickliga människor med respekt för materialen och många års erfarenhet, och de gör det ordentligt, så att vi kan ge 10 års garanti på våra möbelserier.

HÅLLBARHET

På Dansani har vi alltid sorterat avfall och sparat värme, och när det gäller våra möbler ställer vi krav på oss själva och våra leverantörer. Träet ska vara spårbart och vi håller ett vakande öga på andelen återvunnet material och inte minst den energi som används i produktionen. Vi är ärliga med våra material och vi vill förmedla så mycket information som möjligt till dig som kund. 

HITTA EN FÖRSÄLJARE nära dig