• Hem / 
  • Med lådor / 
  • Tvättställsskåp med 1 låda, ram, för dubbelt tvättställ
You

Tvättställsskåp med 1 låda, ram, för dubbelt tvättställ

Uppgradera ditt badrum med stil och funktionalitet med ett Dansani YOU Classic tvättställskåp. Den smarta designen med en enda låda ger dig den perfekta förvaringen till dina badrumsprodukter. Håll ditt badrum städat och organiserat med detta eleganta skåp som passar in i alla inredningar. Tvättställskåpet finns i flera olika färger, så du kan välja den som bäst passar din stil.Kom ihåg att komplettera badrumsmöblerna med små, praktiska detaljr som du har glädje av varje dag. Exempelvis belysning i lådor och skåp, inbyggda eluttag och rörelsesensor på underbelysningen för att underlätta nattliga badrumsbesök. Dessa tillval beställs samtidigt som du köper dina möbler.

Välj färg
Valt
Brun ek/vit matt

V21-3115

Pris
10 410 kr

GTIN (EAN) 5713804200488
Färg Brun ek/vit matt
Höjd 40 cm
Bredd 120 cm
Djup (längd) 44 cm
Volym 211,20 dm³
Antal lådor 1
Fronttyp Ram
Frontmaterial Lackerad MDF
Korpusmateriale Melaninbelagd spånplatta
Utskärning t. avlopp i lådorna Översta lådan
Nettovikt 27,70 kg
Bruttovikt 30,09 kg
Förpackningshöjd 42 cm
Förpackningsbredd 122 cm
Förpackningsdjup (längd) 50 cm
Serie You

Dansk design

Dansk design handlar om att sätta människan i centrum - dansk design gör vardagen enklare och den är vacker och enkel att se på. För Dansani är detta vad vår design symboliserar. Det ska vara behagligt för ögat, det ska fungera utan ansträngning och det ska kännas som att komma hem.

HANTVERK

Hantverket i vår produktion i Danmark är under kontroll. De är skickliga människor med respekt för materialen och många års erfarenhet, och de gör det ordentligt, så att vi kan ge 10 års garanti på våra möbelserier.

HÅLLBARHET

På Dansani har vi alltid sorterat avfall och sparat värme, och när det gäller våra möbler ställer vi krav på oss själva och våra leverantörer. Träet ska vara spårbart och vi håller ett vakande öga på andelen återvunnet material och inte minst den energi som används i produktionen. Vi är ärliga med våra material och vi vill förmedla så mycket information som möjligt till dig som kund. 

HITTA EN FÖRSÄLJARE nära dig