Calidris

Tvättställsskåp med 1 låda

Komplettera ditt badrum med en vacker kombination av elegans och praktisk funktionalitet med detta Dansani Calidris tvättställsskåp med 1 låda. Tvättstället har en minimalistisk design med rena linjer och tillför en sofistikerad estetik till din badrumsinredning. Med ett 40 cm djupt tvättställsskåp finns det plats för både stil och förvaring. Den rymliga lådan gör att du kan organisera och förvara alla dina badrumsartiklar på ett elegant sätt.Kom ihåg att komplettera badrumsmöblerna med små, praktiska detaljr som du har glädje av varje dag. Exempelvis belysning i lådor och skåp, inbyggda eluttag och rörelsesensor på underbelysningen för att underlätta nattliga badrumsbesök. Dessa tillval beställs samtidigt som du köper dina möbler.

Välj färg
Valt
Ek noir

C04-1044

Pris
19 765 kr

GTIN (EAN) 5713804279439
Färg Ek noir
Höjd 40 cm
Bredd 120 cm
Djup (längd) 40 cm
Volym 192 dm³
Antal lådor 1
Fronttyp Slät
Frontmaterial Fanerad MDF
Korpusmateriale Fanerad MDF
Utskärning t. avlopp i lådorna Översta lådan
Nettovikt 29,35 kg
Bruttovikt 31,56 kg
Förpackningshöjd 45 cm
Förpackningsbredd 125 cm
Förpackningsdjup (längd) 45 cm
Serie Calidris
Välj till det rätta tvättstället
Här är en översikt över de handfat som matchar ditt valda underskåp. Kom ihåg att välja bänkskiva om du väljer en bänkskiva.

Dansk design

Dansk design handlar om att sätta människan i centrum - dansk design gör vardagen enklare och den är vacker och enkel att se på. För Dansani är detta vad vår design symboliserar. Det ska vara behagligt för ögat, det ska fungera utan ansträngning och det ska kännas som att komma hem.

HANTVERK

Hantverket i vår produktion i Danmark är under kontroll. De är skickliga människor med respekt för materialen och många års erfarenhet, och de gör det ordentligt, så att vi kan ge 10 års garanti på våra möbelserier.

HÅLLBARHET

På Dansani har vi alltid sorterat avfall och sparat värme, och när det gäller våra möbler ställer vi krav på oss själva och våra leverantörer. Träet ska vara spårbart och vi håller ett vakande öga på andelen återvunnet material och inte minst den energi som används i produktionen. Vi är ärliga med våra material och vi vill förmedla så mycket information som möjligt till dig som kund. 

HITTA EN FÖRSÄLJARE nära dig