Mido+

Tvättställsskåp med 1 låda

Upptäck den perfekta balansen mellan funktionalitet och estetik med Dansani Mido+ tvättställsskåp med 1 låda - här i ett djup på 35 cm. Tvättställsskåpet är perfekt för mindre badrum där utrymmet är begränsat men du inte vill kompromissa med stilen. Med smart förvaring och en elegant minimalistisk design passar detta tvättställsskåp in i alla moderna inredningar.Kom ihåg att komplettera badrumsmöblerna med små, praktiska detaljr som du har glädje av varje dag. Exempelvis belysning i lådor och skåp, inbyggda eluttag och rörelsesensor på underbelysningen för att underlätta nattliga badrumsbesök. Dessa tillval beställs samtidigt som du köper dina möbler.

Välj färg
Valt
Grå matt

P21-1003

Pris
4 205 kr

GTIN (EAN) 5713804237217
Färg Grå matt
Höjd 40 cm
Bredd 50 cm
Djup (längd) 35 cm
Volym 70 dm³
Antal lådor 1
Frontmaterial Melaninbelagd spånplatta
Korpusmateriale Melaninbelagd spånplatta
Utskärning t. avlopp i lådorna Översta lådan
Nettovikt 15,02 kg
Bruttovikt 15,58 kg
Förpackningshöjd 45 cm
Förpackningsbredd 52 cm
Förpackningsdjup (längd) 40 cm
Serie Mido+

Dansk design

Dansk design handlar om att sätta människan i centrum - dansk design gör vardagen enklare och den är vacker och enkel att se på. För Dansani är detta vad vår design symboliserar. Det ska vara behagligt för ögat, det ska fungera utan ansträngning och det ska kännas som att komma hem.

HANTVERK

Hantverket i vår produktion i Danmark är under kontroll. De är skickliga människor med respekt för materialen och många års erfarenhet, och de gör det ordentligt, så att vi kan ge 10 års garanti på våra möbelserier.

HÅLLBARHET

På Dansani har vi alltid sorterat avfall och sparat värme, och när det gäller våra möbler ställer vi krav på oss själva och våra leverantörer. Träet ska vara spårbart och vi håller ett vakande öga på andelen återvunnet material och inte minst den energi som används i produktionen. Vi är ärliga med våra material och vi vill förmedla så mycket information som möjligt till dig som kund. 

HITTA EN FÖRSÄLJARE nära dig