You

Tvättställsskåp med 1 låda

Förvandla ditt badrum till en inbjudande frirum med ett Dansani YOU Urban tvättställskåp. Oavsett om du har ett litet badrum eller vill utnyttja ditt utrymme optimalt är detta tvättställskåp med en djup låda perfekt för dig. Lådan med mjukstängade funktion ger dig enkel tillgång till dina dagliga nödvändigheter. Upplev den perfekta kombinationen av modern design och smart förvaring med Dansani YOU Urban tvättställskåp med en låda - skapad för att göra ditt badrum till en plats du älskar uppehålla dig i . YOU Urban tvättställskåp med en en djup låda är den perfekta kombinationen av modern design och smart förvaring.Kom ihåg att komplettera badrumsmöblerna med små, praktiska detaljr som du har glädje av varje dag. Exempelvis belysning i lådor och skåp, inbyggda eluttag och rörelsesensor på underbelysningen för att underlätta nattliga badrumsbesök. Dessa tillval beställs samtidigt som du köper dina möbler.

Välj färg
Valt
Brun ek

V43-1152

Pris
9 420 kr

GTIN (EAN) 5713804391100
Färg Brun ek
Höjd 32 cm
Bredd 120 cm
Djup (längd) 44 cm
Volym 168,96 dm³
Antal lådor 1
Fronttyp Slät
Frontmaterial Melaninbelagd spånplatta
Korpusmateriale Melaninbelagd spånplatta
Utskärning t. avlopp i lådorna Översta lådan
Nettovikt 22,35 kg
Bruttovikt 24,71 kg
Förpackningshöjd 35 cm
Förpackningsbredd 122 cm
Förpackningsdjup (längd) 50 cm
Serie You

Dansk design

Dansk design handlar om att sätta människan i centrum - dansk design gör vardagen enklare och den är vacker och enkel att se på. För Dansani är detta vad vår design symboliserar. Det ska vara behagligt för ögat, det ska fungera utan ansträngning och det ska kännas som att komma hem.

HANTVERK

Hantverket i vår produktion i Danmark är under kontroll. De är skickliga människor med respekt för materialen och många års erfarenhet, och de gör det ordentligt, så att vi kan ge 10 års garanti på våra möbelserier.

HÅLLBARHET

På Dansani har vi alltid sorterat avfall och sparat värme, och när det gäller våra möbler ställer vi krav på oss själva och våra leverantörer. Träet ska vara spårbart och vi håller ett vakande öga på andelen återvunnet material och inte minst den energi som används i produktionen. Vi är ärliga med våra material och vi vill förmedla så mycket information som möjligt till dig som kund. 

HITTA EN FÖRSÄLJARE nära dig