You

Tvättställsskåp med 2 dörrar

Optimera förvaringsutrymmet i ditt badrum med Dansani YOU Urban tvättställskåp med två luckor. Skåpet har ett djup på endast 35 cm, vilket gör det perfekt för små badrum, fritidshus eller gästtoaletter. Välj mellan flera vackra färger för att matcha din personliga stil. Med Dansani YOU Urbantvättställskåp får du en perfekt balans mellan funktionalitet och estetik.Kom ihåg att komplettera badrumsmöblerna med små, praktiska detaljr som du har glädje av varje dag. Exempelvis belysning i lådor och skåp, inbyggda eluttag och rörelsesensor på underbelysningen för att underlätta nattliga badrumsbesök. Dessa tillval beställs samtidigt som du köper dina möbler.

Välj färg
Valt
Brun ek

V29-1052

Pris
4 580 kr

GTIN (EAN) 5713804390820
Färg Brun ek
Höjd 40 cm
Bredd 60 cm
Djup (längd) 35 cm
Volym 84 dm³
Antal luckor 2
Fronttyp Slät
Frontmaterial Melaninbelagd spånplatta
Korpusmateriale Melaninbelagd spånplatta
Nettovikt 15,25 kg
Bruttovikt 15,91 kg
Förpackningshöjd 42 cm
Förpackningsbredd 62 cm
Förpackningsdjup (längd) 40 cm
Serie You

Dansk design

Dansk design handlar om att sätta människan i centrum - dansk design gör vardagen enklare och den är vacker och enkel att se på. För Dansani är detta vad vår design symboliserar. Det ska vara behagligt för ögat, det ska fungera utan ansträngning och det ska kännas som att komma hem.

HANTVERK

Hantverket i vår produktion i Danmark är under kontroll. De är skickliga människor med respekt för materialen och många års erfarenhet, och de gör det ordentligt, så att vi kan ge 10 års garanti på våra möbelserier.

HÅLLBARHET

På Dansani har vi alltid sorterat avfall och sparat värme, och när det gäller våra möbler ställer vi krav på oss själva och våra leverantörer. Träet ska vara spårbart och vi håller ett vakande öga på andelen återvunnet material och inte minst den energi som används i produktionen. Vi är ärliga med våra material och vi vill förmedla så mycket information som möjligt till dig som kund. 

HITTA EN FÖRSÄLJARE nära dig