• Hem / 
  • Med lådor / 
  • Tvättställsskåp med 2 lådor, integrerat handtag
Luna

Tvättställsskåp med 2 lådor, integrerat handtag

Dansani Luna tvättställsskåp med lådor är den perfekta lösningen för ditt badrum. Med ett djup på endast 35 cm passar den lätt in i mindre badrum. Den höga nedre lådan ger dig extra förvaringsutrymme för de större sakerna du har i ditt badrum. Med Dansani Luna tvättställsskåp med lådor får du både funktionalitet och ett elegant sätt att organisera dina badrumsartiklar. Var vänlig notera att detta tvättställsskåp är anpassat till golvavlopp.Kom ihåg att komplettera badrumsmöblerna med små, praktiska detaljr som du har glädje av varje dag. Exempelvis belysning i lådor och skåp, inbyggda eluttag och rörelsesensor på underbelysningen för att underlätta nattliga badrumsbesök. Dessa tillval beställs samtidigt som du köper dina möbler.

Välj färg
Valt
Vit matt lack

M39-2071

Pris
13 430 kr

GTIN (EAN) 5713804249883
Färg Vit matt lack
Höjd 64 cm
Bredd 60 cm
Djup (längd) 35 cm
Volym 134,40 dm³
Antal lådor 2
Fronttyp Integrerat
Frontmaterial Lackerad MDF
Korpusmateriale Lackerad MDF
Utskärning t. avlopp i lådorna Översta lådan
Nettovikt 26,69 kg
Bruttovikt 27,35 kg
Förpackningshöjd 67 cm
Förpackningsbredd 62 cm
Förpackningsdjup (längd) 40 cm
Serie Luna

Dansk design

Dansk design handlar om att sätta människan i centrum - dansk design gör vardagen enklare och den är vacker och enkel att se på. För Dansani är detta vad vår design symboliserar. Det ska vara behagligt för ögat, det ska fungera utan ansträngning och det ska kännas som att komma hem.

HANTVERK

Hantverket i vår produktion i Danmark är under kontroll. De är skickliga människor med respekt för materialen och många års erfarenhet, och de gör det ordentligt, så att vi kan ge 10 års garanti på våra möbelserier.

HÅLLBARHET

På Dansani har vi alltid sorterat avfall och sparat värme, och när det gäller våra möbler ställer vi krav på oss själva och våra leverantörer. Träet ska vara spårbart och vi håller ett vakande öga på andelen återvunnet material och inte minst den energi som används i produktionen. Vi är ärliga med våra material och vi vill förmedla så mycket information som möjligt till dig som kund. 

HITTA EN FÖRSÄLJARE nära dig