• Hem / 
  • Med lådor / 
  • Tvättställsskåp med 2 lådor och integrerat handtag
Luna

Tvättställsskåp med 2 lådor och integrerat handtag

Dansani Luna tvättställsskåp med 2 lådor kan enkelt uppgradera ditt badrum. Detta eleganta skåp är 48 cm högt och 44 cm djupt, perfekt för att organisera dina saker. Välj mellan olika färger för att matcha din stil. Skåpet erbjuder smart förvaring för dina badrumsartiklar så att du enkelt kan hålla ordning. Med Dansani Luna tvättställsskåp med 2 lådor får du både funktionalitet och ett vackert tillskott till ditt badrum. Gör ditt badrum mer organiserat och elegant med detta fantastiska tvättställsskåp.Kom ihåg att komplettera badrumsmöblerna med små, praktiska detaljr som du har glädje av varje dag. Exempelvis belysning i lådor och skåp, inbyggda eluttag och rörelsesensor på underbelysningen för att underlätta nattliga badrumsbesök. Dessa tillval beställs samtidigt som du köper dina möbler.

Välj färg
Valt
Valfri färg

M08-2099

Pris
16 940 kr

GTIN (EAN) 5713804205483
Färg Valfri färg
Höjd 48 cm
Bredd 60 cm
Djup (längd) 44 cm
Volym 126,72 dm³
Antal lådor 2
Fronttyp Integrerat
Frontmaterial Lackerad MDF
Korpusmateriale Lackerad MDF
Utskärning t. avlopp i lådorna Översta lådan
Nettovikt 24,84 kg
Bruttovikt 26,25 kg
Förpackningshöjd 51 cm
Förpackningsbredd 62 cm
Förpackningsdjup (längd) 49 cm
Serie Luna

Dansk design

Dansk design handlar om att sätta människan i centrum - dansk design gör vardagen enklare och den är vacker och enkel att se på. För Dansani är detta vad vår design symboliserar. Det ska vara behagligt för ögat, det ska fungera utan ansträngning och det ska kännas som att komma hem.

HANTVERK

Hantverket i vår produktion i Danmark är under kontroll. De är skickliga människor med respekt för materialen och många års erfarenhet, och de gör det ordentligt, så att vi kan ge 10 års garanti på våra möbelserier.

HÅLLBARHET

På Dansani har vi alltid sorterat avfall och sparat värme, och när det gäller våra möbler ställer vi krav på oss själva och våra leverantörer. Träet ska vara spårbart och vi håller ett vakande öga på andelen återvunnet material och inte minst den energi som används i produktionen. Vi är ärliga med våra material och vi vill förmedla så mycket information som möjligt till dig som kund. 

HITTA EN FÖRSÄLJARE nära dig