• Hem / 
  • Med lådor / 
  • Tvättställsskåp med 2 lådor, svart ram
Luna

Tvättställsskåp med 2 lådor, svart ram

Dansani Luna tvättställsskåp är 64 cm högt och har en extra hög nedre låda för att ge dig mer förvaringsutrymme. Välj mellan en mängd olika färger för att matcha din personliga stil. Med detta tvättställsskåp kan du enkelt organisera dina badrumsartiklar och hålla allt snyggt. Med Dansani tvättställsskåp med 2 lådor får du både praktisk funktionalitet och ett vackert tillskott till ditt badrum. Gör ditt utrymme mer organiserat och elegant med detta fantastiska tvättställsskåp.Kom ihåg att komplettera badrumsmöblerna med små, praktiska detaljr som du har glädje av varje dag. Exempelvis belysning i lådor och skåp, inbyggda eluttag och rörelsesensor på underbelysningen för att underlätta nattliga badrumsbesök. Dessa tillval beställs samtidigt som du köper dina möbler.

Välj färg
Valt
Valfri färg

M15-8099

Pris
20 210 kr

GTIN (EAN) 5713804646941
Färg Valfri färg
Höjd 64 cm
Bredd 100 cm
Djup (längd) 44 cm
Volym 281,60 dm³
Antal lådor 2
Fronttyp Svart alu ram
Frontmaterial Lackerad rPET folie på MDF
Korpusmateriale Lackerad melaninbelagd spånplatta
Utskärning t. avlopp i lådorna Översta lådan
Nettovikt 43,18 kg
Bruttovikt 45,25 kg
Förpackningshöjd 67 cm
Förpackningsbredd 102 cm
Förpackningsdjup (längd) 49 cm
Serie Luna

Dansk design

Dansk design handlar om att sätta människan i centrum - dansk design gör vardagen enklare och den är vacker och enkel att se på. För Dansani är detta vad vår design symboliserar. Det ska vara behagligt för ögat, det ska fungera utan ansträngning och det ska kännas som att komma hem.

HANTVERK

Hantverket i vår produktion i Danmark är under kontroll. De är skickliga människor med respekt för materialen och många års erfarenhet, och de gör det ordentligt, så att vi kan ge 10 års garanti på våra möbelserier.

HÅLLBARHET

På Dansani har vi alltid sorterat avfall och sparat värme, och när det gäller våra möbler ställer vi krav på oss själva och våra leverantörer. Träet ska vara spårbart och vi håller ett vakande öga på andelen återvunnet material och inte minst den energi som används i produktionen. Vi är ärliga med våra material och vi vill förmedla så mycket information som möjligt till dig som kund. 

HITTA EN FÖRSÄLJARE nära dig