Mido+

Tvättställsskåp med 2 lådor

Dansani Mido+ är känslan av lyx till ett överkomligt pris, och här får du ett tvättställsskåp med 2 lådor. Detta vackra tvättställsskåp är endast 35 cm djupt och är därför utformat för att passa perfekt i mindre badrum eller charmiga gästtoaletter. Dansani Mido+ tvättställsskåp är dansk design till ett förmånligt pris, och naturligtvis hittar du också flera smarta alternativ så som lådbelysning. Med Dansani Mido+ tvättställsskåp med 2 lådor får du inte bara funktionalitet och förvaring, utan också friheten att skapa ditt drömbadrum. Observera att detta tvättställsskåp har en utskärning för avlopp i golv.Kom ihåg att komplettera badrumsmöblerna med små, praktiska detaljr som du har glädje av varje dag. Exempelvis belysning i lådor och skåp, inbyggda eluttag och rörelsesensor på underbelysningen för att underlätta nattliga badrumsbesök. Dessa tillval beställs samtidigt som du köper dina möbler.

Välj färg
Valt
Grå matt

P24-1003

Pris
6 190 kr

GTIN (EAN) 5713804250551
Färg Grå matt
Höjd 57,60 cm
Bredd 50 cm
Djup (längd) 35 cm
Volym 100,80 dm³
Antal lådor 2
Frontmaterial Melaninbelagd spånplatta
Korpusmateriale Melaninbelagd spånplatta
Utskärning t. avlopp i lådorna Översta lådan
Nettovikt 24,52 kg
Bruttovikt 25,07 kg
Förpackningshöjd 60 cm
Förpackningsbredd 52 cm
Förpackningsdjup (längd) 40 cm
Serie Mido+

Dansk design

Dansk design handlar om att sätta människan i centrum - dansk design gör vardagen enklare och den är vacker och enkel att se på. För Dansani är detta vad vår design symboliserar. Det ska vara behagligt för ögat, det ska fungera utan ansträngning och det ska kännas som att komma hem.

HANTVERK

Hantverket i vår produktion i Danmark är under kontroll. De är skickliga människor med respekt för materialen och många års erfarenhet, och de gör det ordentligt, så att vi kan ge 10 års garanti på våra möbelserier.

HÅLLBARHET

På Dansani har vi alltid sorterat avfall och sparat värme, och när det gäller våra möbler ställer vi krav på oss själva och våra leverantörer. Träet ska vara spårbart och vi håller ett vakande öga på andelen återvunnet material och inte minst den energi som används i produktionen. Vi är ärliga med våra material och vi vill förmedla så mycket information som möjligt till dig som kund. 

HITTA EN FÖRSÄLJARE nära dig