You

Tvättställsskåp med 2 lådor

Bli fri från oreda i badrummet med Dansani YOU Urban tvättstälskåp med två rymliga lådor. Oavsett om du lever ett upptaget familjeliv eller bara vill organisera dina saker bättre, är detta skåp det perfekta valet. De två lådorna ger dig gott om utrymme för att hålla allt snyggt och prydligt. Med en modern design och en mängd färg alternativ är Dansani YOU Urban tvättställskåp med två lådor den ultimata lösningen för ett badrum som är både funktionellt och snyggt. Gör ditt badrum till det bästa rummet i huset med detta fantastiska tvättställskåp.Kom ihåg att komplettera badrumsmöblerna med små, praktiska detaljr som du har glädje av varje dag. Exempelvis belysning i lådor och skåp, inbyggda eluttag och rörelsesensor på underbelysningen för att underlätta nattliga badrumsbesök. Dessa tillval beställs samtidigt som du köper dina möbler.

Välj färg
Valt
Brun ek

V48-1152

Pris
14 485 kr

GTIN (EAN) 5713804391285
Färg Brun ek
Höjd 64 cm
Bredd 120 cm
Djup (längd) 44 cm
Volym 337,92 dm³
Antal lådor 2
Fronttyp Slät
Frontmaterial Melaninbelagd spånplatta
Korpusmateriale Melaninbelagd spånplatta
Utskärning t. avlopp i lådorna Översta lådan
Nettovikt 38,78 kg
Bruttovikt 41,28 kg
Förpackningshöjd 67 cm
Förpackningsbredd 122 cm
Förpackningsdjup (längd) 50 cm
Serie You

Dansk design

Dansk design handlar om att sätta människan i centrum - dansk design gör vardagen enklare och den är vacker och enkel att se på. För Dansani är detta vad vår design symboliserar. Det ska vara behagligt för ögat, det ska fungera utan ansträngning och det ska kännas som att komma hem.

HANTVERK

Hantverket i vår produktion i Danmark är under kontroll. De är skickliga människor med respekt för materialen och många års erfarenhet, och de gör det ordentligt, så att vi kan ge 10 års garanti på våra möbelserier.

HÅLLBARHET

På Dansani har vi alltid sorterat avfall och sparat värme, och när det gäller våra möbler ställer vi krav på oss själva och våra leverantörer. Träet ska vara spårbart och vi håller ett vakande öga på andelen återvunnet material och inte minst den energi som används i produktionen. Vi är ärliga med våra material och vi vill förmedla så mycket information som möjligt till dig som kund. 

HITTA EN FÖRSÄLJARE nära dig