Calidris / Luna / You

Viti elektrisk handdukstork

Handdukstorken Dansani Viti är designad för att kombinera funktionalitet med design. Med sin smarta konstruktion och värmeeffektiva egenskaper ser Viti till att dina handdukar alltid är varma och torra. Viti är en funktionell modell med bra höjd och plats för familjens handdukar. Så njut av varma handdukar och snygg design med Dansani Viti handdukstork.

Välj färg
Valt
Krom

8109001

Pris
7 335 kr

GTIN (EAN) 5713804152169
Färg Krom
Höjd 90 cm
Bredd 53 cm
Djup (längd) 10,50 cm
Volym 50,09 dm³
Nettovikt 6 kg
Bruttovikt 7 kg
Yta Blankpolerat rostfritt stål
Ljus specifikation 90W
Förpackningshöjd 91,50 cm
Förpackningsbredd 54 cm
Förpackningsdjup (längd) 5 cm
Serie Calidris, Luna, You

Dansk design

Dansk design handlar om att sätta människan i centrum - dansk design gör vardagen enklare och den är vacker och enkel att se på. För Dansani är detta vad vår design symboliserar. Det ska vara behagligt för ögat, det ska fungera utan ansträngning och det ska kännas som att komma hem.

HANTVERK

Hantverket i vår produktion i Danmark är under kontroll. De är skickliga människor med respekt för materialen och många års erfarenhet, och de gör det ordentligt, så att vi kan ge 10 års garanti på våra möbelserier.

HÅLLBARHET

På Dansani har vi alltid sorterat avfall och sparat värme, och när det gäller våra möbler ställer vi krav på oss själva och våra leverantörer. Träet ska vara spårbart och vi håller ett vakande öga på andelen återvunnet material och inte minst den energi som används i produktionen. Vi är ärliga med våra material och vi vill förmedla så mycket information som möjligt till dig som kund. 

HITTA EN FÖRSÄLJARE nära dig