Spegelskåp med snygg design och högsta kvalitet

Ett Dansani-spegelskåp är något mycket speciellt. Vi har bemödat oss om en genomtänkt design, som både är funktionell och skapar en trivsam stämning med olika typer av belysning. Dessutom kan du med våra spegelskåp sätta en personlig prägel på ditt badrum på ett skandinaviskt och minimalistiskt sätt. Du kan nämligen välja spegelskåp med sidor i samma färg som resten av dina nya badrumsmöbler. Och det finns också många olika designer, storlekar och möjligheter till belysning, så spegelskåpet kommer att passa just din stil och badrumsinredning perfekt.

Se alla spegelskåp »

Den största fördelen med ett spegelskåp från Dansani är extra förvaringsutrymme och enkel tillgång till alla prylar som du använder varje dag. Det ringa djupet gör att du kan placera krämer, deodoranter, parfymer, hårsprej och makeup i rader så att du snabbt får överblick över allt innehåll i ditt spegelskåp. Inga saker göms bakom varandra och du hittar alltid rätt kräm vare gång du behöver den.

Inbyggda spegelskåp

Om du inte vill kompromissa med förvaringsutrymmet, och samtidigt vill ha en lösning som är mindre synlig är ett In-built spegelskåp perfekt. Det byggs nämligen in i väggen, så att själva skåpet är dolt och bara spegelytan syns på väggen – precis som en spegel.

Se in-built »

Smart badrumsskåp med spegel

Spegelskåp för badrummet är både eleganta och funktionella. Men det kan vara svårt att hitta fram i det stora sortimentet och välja rätt badrumsspegelskåp. Vi ger dig trygghet, vad du än väljer, eftersom alla våra spegelskåp har fokus på:

 • Hög kvalitet
 • Bra råmaterial
 • Genomtänkt design
 • Bra hantverk

Ett skåp med en praktisk och funktionell spegel är en utmärkt spegellösning för de flesta badrum – speciellt om det ska finnas extra utrymme för förvaring. Alla våra spegelskåp har mjukstängning, som ger dig en dämpad och ljudlös stängning av luckorna. De flesta av våra spegelskåp har dubbelsidiga spegelluckor, så att du kan använda dina saker samtidigt som du ser dig själv i spegeln.

Vi använder uteslutande kvalitetsmaterial i alla komponenter i våra spegelskåp. Därför är de bl.a. försedda med robusta metallgångjärn, som enkelt kan justeras så att luckorna sitter perfekt på skåpet. Många spegelskåp innehåller också smarta funktioner, bland annat:

 • Vi har försett alla spegelskåp med el- och USB-uttag för praktisk laddning
 • Glashyllor, som du kan placera efter dina förvaringsbehov så att du både får plats med den höga burken med hårsprej och den låga krämburken
 • Förstoringsspegel med 5 gångers förstoring, som snabbt låter dig upptäcka alla detaljer
 • Magnetlist till förvaring och enkel tillgång till dina små metallföremål
 • Flyttbar metallhylla, som du kan placera så att den passar din förvaring perfekt

Trivsamt spegelskåp med belysning

Med rätt spegelskåpslösning i ditt badrum kan du skapa exakt den stämning som du drömmer om. Stark eller svag belysning, inbyggd belysning eller yttre lampor – valet är ditt och du behöver bara välja det spegelskåp och den belysning som uppfyller dina önskemål.

När vi utvecklar våra spegellösningar fokuserar vi starkt på miljövänlig belysning och hållbara lösningar. I vårt sortiment hittar du därför spegelskåp med energisnåla LED-lampor, som kan göra stor skillnad i ditt dagliga liv. Kombinerat med vårt fokus på kvalitet och material innebär det att du kan ta med dig en lösning hem som varar i många år.

Läs mer om badrumsbelysning »

Många av våra spegelskåp har ljusstyrning, så att du själv kan styra ljusets färg och styrka med en liten inbyggd touchpanel som sitter inuti spegelskåpet. Det innebär att din naturliga dygnsrytm inte störs av onödigt starkt och kallt ljus när du förbereder dig för att gå till sängs. Du dämpar bara ljuset och ställer in en varm färgton för det. Och när du vaknar på morgonen kan du göra tvärtom och ställa in en kallare ton och högre styrka för ljuset. Indsæt et billede af touchpanel

Läs mer om ljusstyrning »

Du kan också experimentera med belysningen och hela uttrycket i ditt badrum genom att välja olika typer av belysning som tillval.

 • Yttre lampor – om du hellre vill ha ett spegelskåp med yttre lampor kan du välja mellan en rad lampor med olika design och färg. Se utbudet här: Länk till filtrerad selector med lampor för spegelskåp
 • Underlight – vissa spegelskåp kan levereras med en inbyggd LED-belysningsskena på undersidan, som ger ett trivsamt ljus ner över väggen och tvättstället.
 • Invändig belysning – en del spegelskåp kan också levereras med inbyggd LED-belysning inuti spegelskåpet. Det ger en mycket elegant effekt som du kan glädja dig åt varje dag.

Spegelskåpet som en del av din badrumsinredning

Vårt sortiment med spegelskåp är brett och innehåller många olika storlekar. Det spelar ingen roll hur mycket plats du har i badrummet, du kan alltid hitta ett spegelskåp som passar rummets storlek.

En genomtänkt inredning är extra viktig i ett litet badrum. Du kan t.ex. skapa en alternativ inredning och välja ett spegelskåp som extra skåpsutrymme istället för ett vanligt skåp. Det ger dig förvaringsutrymme och skapar samtidigt ett större rum rent visuellt.

Hitta mer inspiration om inredning av ett litet badrum här:

Litet badrum »

Om du däremot har ett stort badrum med många kvadratmeter att inreda på kan du t.ex. skapa ett elegant och enhetligt uttryck genom att sätta ihop flera spegelskåp.

Hitta mer inspiration om inredning av ett stort badrum här:

Stort badrum »

Oavsett vilka möjligheter som finns i ditt badrum så kan du låta dig inspireras av utställningarna hos våra återförsäljare eller gå på upptäcktsfärd i våra spännande kataloger, där du kan få inspiration om hur du ska skapa ett personligt rum med spegelskåp.

Hitta återförsäljare »

Se kataloger »