• Hem / 
  • Högskåp / 
  • Högskåp med 1 dörr, vänsterhängt
You

Högskåp med 1 dörr, vänsterhängt

Med Dansani YOU Urban högskåp får du en blandning av funktionalitet och estetik som passar perfekt med alla inredningar. Skåpet har 1 trähylla och 5 glashyllor och är perfekt för förvaring av krämer, deodorant, schampo, handdukar och mycket mer. Skapa ett badrum som sticker ut samtidigt som det är praktiskt och organiserat. Gör ditt badrum till din favoritplats i hemmet med Dansani YOU Urban.Kom ihåg att komplettera badrumsmöblerna med små, praktiska detaljr som du har glädje av varje dag. Exempelvis belysning i lådor och skåp, inbyggda eluttag och rörelsesensor på underbelysningen för att underlätta nattliga badrumsbesök. Dessa tillval beställs samtidigt som du köper dina möbler.

Välj färg
Valt
Brun ek
Vänster

V54-1252

Pris
7 440 kr

GTIN (EAN) 5713804391469
DB 2338705
Färg Brun ek
Höjd 176 cm
Bredd 40 cm
Djup (längd) 35 cm
Volym 246,40 dm³
Antal hyllor 5
Antal luckor 1
Fronttyp Slät
Gångjärnsplacering Vänster
Frontmaterial Melaninbelagd spånplatta
Korpusmateriale Melaninbelagd spånplatta
Nettovikt 33,92 kg
Bruttovikt 36,09 kg
Förpackningshöjd 180 cm
Förpackningsbredd 45 cm
Förpackningsdjup (längd) 40 cm
Serie You

Dansk design

Dansk design handlar om att sätta människan i centrum - dansk design gör vardagen enklare och den är vacker och enkel att se på. För Dansani är detta vad vår design symboliserar. Det ska vara behagligt för ögat, det ska fungera utan ansträngning och det ska kännas som att komma hem.

HANTVERK

Hantverket i vår produktion i Danmark är under kontroll. De är skickliga människor med respekt för materialen och många års erfarenhet, och de gör det ordentligt, så att vi kan ge 10 års garanti på våra möbelserier.

HÅLLBARHET

På Dansani har vi alltid sorterat avfall och sparat värme, och när det gäller våra möbler ställer vi krav på oss själva och våra leverantörer. Träet ska vara spårbart och vi håller ett vakande öga på andelen återvunnet material och inte minst den energi som används i produktionen. Vi är ärliga med våra material och vi vill förmedla så mycket information som möjligt till dig som kund. 

HITTA EN FÖRSÄLJARE nära dig