Mido+

Överskåp med 1 dörr, högerhängt

Håll ordning på alla småsaker i ditt badrum med detta Dansani Mido+ väggskåp. Med detta väggskåp får du gott om extra förvaringsutrymme i ditt badrum. Väggskåpet har 3 glashyllor, vilket ger dig gott om utrymme att förvara krämer, deodorant, hårborstar etc. Naturligtvis finns väggskåpet i samma färger som resten av Dansani Mido+-serien, så att du alltid kan hitta den färg som matchar möblerna och resten av ditt badrum.

Välj färg
Valt
Vit matt
Höger

P27-1110

Pris
2 490 kr

GTIN (EAN) 5713804383563
Färg Vit matt
Höjd 70 cm
Bredd 30 cm
Djup (längd) 19 cm
Volym 39,90 dm³
Antal hyllor 2
Antal luckor 1
Gångjärnsplacering Höger
Frontmaterial PVC folie på MDF
Korpusmateriale Melaninbelagd spånplatta
Nettovikt 8,18 kg
Bruttovikt 8,87 kg
Förpackningshöjd 75 cm
Förpackningsbredd 35 cm
Förpackningsdjup (längd) 24 cm
Serie Mido+

Dansk design

Dansk design handlar om att sätta människan i centrum - dansk design gör vardagen enklare och den är vacker och enkel att se på. För Dansani är detta vad vår design symboliserar. Det ska vara behagligt för ögat, det ska fungera utan ansträngning och det ska kännas som att komma hem.

HANTVERK

Hantverket i vår produktion i Danmark är under kontroll. De är skickliga människor med respekt för materialen och många års erfarenhet, och de gör det ordentligt, så att vi kan ge 10 års garanti på våra möbelserier.

HÅLLBARHET

På Dansani har vi alltid sorterat avfall och sparat värme, och när det gäller våra möbler ställer vi krav på oss själva och våra leverantörer. Träet ska vara spårbart och vi håller ett vakande öga på andelen återvunnet material och inte minst den energi som används i produktionen. Vi är ärliga med våra material och vi vill förmedla så mycket information som möjligt till dig som kund. 

HITTA EN FÖRSÄLJARE nära dig