• Hem / 
  • Överskåp / 
  • Överskåp med 1 dörr, integrerat handtag, högerhängt
Luna

Överskåp med 1 dörr, integrerat handtag, högerhängt

Frigör utrymme och organisera ditt badrum med väggskåp. Detta smarta väggskåp med 2 glashyllor är både elegant och funktionellt. Använd skåpet för förvaring i badrummet för att hålla ordning på krämer, deodoranter etc. i badrummet. Skåpet finns i flera olika färger för att matcha resten av ditt badrum.Kom ihåg att komplettera badrumsmöblerna med små, praktiska detaljr som du har glädje av varje dag. Exempelvis belysning i lådor och skåp, inbyggda eluttag och rörelsesensor på underbelysningen för att underlätta nattliga badrumsbesök. Dessa tillval beställs samtidigt som du köper dina möbler.

Välj färg
Valt
Vit matt lack
Höger

M23-2171

Pris
5 380 kr

GTIN (EAN) 5713804207210
Färg Vit matt lack
Höjd 80 cm
Bredd 35 cm
Djup (längd) 19 cm
Volym 53,20 dm³
Antal luckor 1
Fronttyp Integrerat
Gångjärnsplacering Höger
Frontmaterial Lackerad MDF
Korpusmateriale Lackerad MDF
Nettovikt 9,67 kg
Bruttovikt 10,19 kg
Förpackningshöjd 82 cm
Förpackningsbredd 40 cm
Förpackningsdjup (längd) 24 cm
Serie Luna

Dansk design

Dansk design handlar om att sätta människan i centrum - dansk design gör vardagen enklare och den är vacker och enkel att se på. För Dansani är detta vad vår design symboliserar. Det ska vara behagligt för ögat, det ska fungera utan ansträngning och det ska kännas som att komma hem.

HANTVERK

Hantverket i vår produktion i Danmark är under kontroll. De är skickliga människor med respekt för materialen och många års erfarenhet, och de gör det ordentligt, så att vi kan ge 10 års garanti på våra möbelserier.

HÅLLBARHET

På Dansani har vi alltid sorterat avfall och sparat värme, och när det gäller våra möbler ställer vi krav på oss själva och våra leverantörer. Träet ska vara spårbart och vi håller ett vakande öga på andelen återvunnet material och inte minst den energi som används i produktionen. Vi är ärliga med våra material och vi vill förmedla så mycket information som möjligt till dig som kund. 

HITTA EN FÖRSÄLJARE nära dig