• Hem / 
  • Ovala / 
  • Oval spegel med ljusstyrning
Calidris / Luna / You

Oval spegel med ljusstyrning

Oval från Dansani är en imponerande kombination av stil och funktionalitet. Med sin inbyggda ljusstyrning kan du skapa den perfekta belysningen för varje situation. Oavsett om du behöver starkt, naturligt ljus till din morgonrutiner eller ett mjukt, dämpat sken för avkoppling, du kan justera ljuset efter dina önskemål. Spegeln finns i både en vertikal och en horistonal version, vilket gör det enkelt att anpassa den till ditt utrymme och din komposition. Oval från Dansani är ett utmärkt tillskott till alla badrum och tillför elegans och funktionalitet till ditt badrum.

Valt
Spegel

94380

Pris
4 710 kr

GTIN (EAN) 5713804195500
VVS nr. 781498180
DB 2152206
Färg Spegel
Höjd 80 cm
Bredd 60 cm
Djup (längd) 3,10 cm
Volym 14,88 dm³
Nettovikt 6,36 kg
Bruttovikt 7,23 kg
Strömbrytar Inkl. touch strömbrytare
Belysningstyp Exkl. belysning men inkl. LED-driver
Typ 12V ljusstyrning
Kelvin 2100-6500K
Max Watt MAX 20W
Förpackningshöjd 90 cm
Förpackningsbredd 65 cm
Förpackningsdjup (längd) 11 cm
Serie Calidris, Luna, You

Dansk design

Dansk design handlar om att sätta människan i centrum - dansk design gör vardagen enklare och den är vacker och enkel att se på. För Dansani är detta vad vår design symboliserar. Det ska vara behagligt för ögat, det ska fungera utan ansträngning och det ska kännas som att komma hem.

HANTVERK

Hantverket i vår produktion i Danmark är under kontroll. De är skickliga människor med respekt för materialen och många års erfarenhet, och de gör det ordentligt, så att vi kan ge 10 års garanti på våra möbelserier.

HÅLLBARHET

På Dansani har vi alltid sorterat avfall och sparat värme, och när det gäller våra möbler ställer vi krav på oss själva och våra leverantörer. Träet ska vara spårbart och vi håller ett vakande öga på andelen återvunnet material och inte minst den energi som används i produktionen. Vi är ärliga med våra material och vi vill förmedla så mycket information som möjligt till dig som kund. 

HITTA EN FÖRSÄLJARE nära dig