You

Passbitar

Skapa en vacker vägg till vägg lösning i ditt badrum med Dansani YOU. När du väljer ett måttbeställt tvättställ erbjuder vi passbitar till underskåpets sidor. Detta ger inte bara ett rent utseende, utan fulländad känlsa i ditt badrum .

Välj färg
Valt
Brun ek

TSY-644252

Pris
1 195 kr

GTIN (EAN) 5713804234186
Färg Brun ek
Korpusmateriale Melaninbelagd spånplatta
Nettovikt 2,70 kg
Bruttovikt 3,03 kg
Serie You

Dansk design

Dansk design handlar om att sätta människan i centrum - dansk design gör vardagen enklare och den är vacker och enkel att se på. För Dansani är detta vad vår design symboliserar. Det ska vara behagligt för ögat, det ska fungera utan ansträngning och det ska kännas som att komma hem.

HANTVERK

Hantverket i vår produktion i Danmark är under kontroll. De är skickliga människor med respekt för materialen och många års erfarenhet, och de gör det ordentligt, så att vi kan ge 10 års garanti på våra möbelserier.

HÅLLBARHET

På Dansani har vi alltid sorterat avfall och sparat värme, och när det gäller våra möbler ställer vi krav på oss själva och våra leverantörer. Träet ska vara spårbart och vi håller ett vakande öga på andelen återvunnet material och inte minst den energi som används i produktionen. Vi är ärliga med våra material och vi vill förmedla så mycket information som möjligt till dig som kund. 

HITTA EN FÖRSÄLJARE nära dig