• Hem / 
  • Med lådor / 
  • Tvättställsskåp med 1 låda, räfflad
You

Tvättställsskåp med 1 låda, räfflad

Skapa en smart och snygg förvaringslösning med ett Dansani YOU Urban tvättställskåp. Med ett djup på endast 35 cm passar den perfekt även i de minsta badrummen. Den smarta designen med en enkel låda gör att du kan organisera dina saker på ett enkelt och elegant sätt, samtidigt som du håller design, funktionalitet och estetik i balans.Kom ihåg att komplettera badrumsmöblerna med små, praktiska detaljr som du har glädje av varje dag. Exempelvis belysning i lådor och skåp, inbyggda eluttag och rörelsesensor på underbelysningen för att underlätta nattliga badrumsbesök. Dessa tillval beställs samtidigt som du köper dina möbler.

Välj färg
Valt
Vit matt

V33-9110

Pris
7 685 kr

GTIN (EAN) 5713804635730
Färg Vit matt
Höjd 32 cm
Bredd 80 cm
Djup (längd) 35 cm
Volym 89,60 dm³
Antal lådor 1
Fronttyp Räfflad
Frontmaterial Lackerad melaninbelagd spånplatta
Korpusmateriale Lackerad melaninbelagd spånplatta
Utskärning t. avlopp i lådorna Översta lådan
Nettovikt 16,13 kg
Bruttovikt 18,12 kg
Förpackningshöjd 35 cm
Förpackningsbredd 82 cm
Förpackningsdjup (längd) 40 cm
Serie You

Dansk design

Dansk design handlar om att sätta människan i centrum - dansk design gör vardagen enklare och den är vacker och enkel att se på. För Dansani är detta vad vår design symboliserar. Det ska vara behagligt för ögat, det ska fungera utan ansträngning och det ska kännas som att komma hem.

HANTVERK

Hantverket i vår produktion i Danmark är under kontroll. De är skickliga människor med respekt för materialen och många års erfarenhet, och de gör det ordentligt, så att vi kan ge 10 års garanti på våra möbelserier.

HÅLLBARHET

På Dansani har vi alltid sorterat avfall och sparat värme, och när det gäller våra möbler ställer vi krav på oss själva och våra leverantörer. Träet ska vara spårbart och vi håller ett vakande öga på andelen återvunnet material och inte minst den energi som används i produktionen. Vi är ärliga med våra material och vi vill förmedla så mycket information som möjligt till dig som kund. 

HITTA EN FÖRSÄLJARE nära dig