You

Tvättställsskåp med 1 låda, ram

Uppgradera ditt badrum med stil och funktionalitet med ett Dansani YOU Classic tvättställskåp. Den smarta designen med en enda låda ger dig den perfekta förvaringen till dina badrumsprodukter. Håll ditt badrum städat och organiserat med detta eleganta skåp som passar in i alla inredningar. Tvättställskåpet finns i flera olika färger, så du kan välja den som bäst passar din stil.Kom ihåg att komplettera badrumsmöblerna med små, praktiska detaljr som du har glädje av varje dag. Exempelvis belysning i lådor och skåp, inbyggda eluttag och rörelsesensor på underbelysningen för att underlätta nattliga badrumsbesök. Dessa tillval beställs samtidigt som du köper dina möbler.

Välj färg
Valt
Brun ek/vit matt

V19-3115

Pris
9 035 kr

GTIN (EAN) 5713804200167
Färg Brun ek/vit matt
Höjd 40 cm
Bredd 100 cm
Djup (längd) 44 cm
Volym 176 dm³
Antal lådor 1
Fronttyp Ram
Frontmaterial Lackerad MDF
Korpusmateriale Melaninbelagd spånplatta
Utskärning t. avlopp i lådorna Översta lådan
Nettovikt 23,39 kg
Bruttovikt 25,35 kg
Förpackningshöjd 42 cm
Förpackningsbredd 102 cm
Förpackningsdjup (längd) 50 cm
Serie You

Dansk design

Dansk design handlar om att sätta människan i centrum - dansk design gör vardagen enklare och den är vacker och enkel att se på. För Dansani är detta vad vår design symboliserar. Det ska vara behagligt för ögat, det ska fungera utan ansträngning och det ska kännas som att komma hem.

HANTVERK

Hantverket i vår produktion i Danmark är under kontroll. De är skickliga människor med respekt för materialen och många års erfarenhet, och de gör det ordentligt, så att vi kan ge 10 års garanti på våra möbelserier.

HÅLLBARHET

På Dansani har vi alltid sorterat avfall och sparat värme, och när det gäller våra möbler ställer vi krav på oss själva och våra leverantörer. Träet ska vara spårbart och vi håller ett vakande öga på andelen återvunnet material och inte minst den energi som används i produktionen. Vi är ärliga med våra material och vi vill förmedla så mycket information som möjligt till dig som kund. 

HITTA EN FÖRSÄLJARE nära dig