Mido+

Tvättställsskåp med 2 dörrar

Dansani Mido+ tvättställsskåp med dörr är endast 35 cm djupt, vilket gör det perfekt för dem med begränsat utrymme i badrummet. Dansani Mido+ ger mycket för pengarna, och även om Mido+ är en av våra prismedvetna serier är det ingen kompromiss med design eller kvalitet. Bakom de praktiska dörrarna finns gott om utrymmeKom ihåg att komplettera badrumsmöblerna med små, praktiska detaljr som du har glädje av varje dag. Exempelvis belysning i lådor och skåp, inbyggda eluttag och rörelsesensor på underbelysningen för att underlätta nattliga badrumsbesök. Dessa tillval beställs samtidigt som du köper dina möbler.

Välj färg
Valt
Svart struktur

P02-1029

Pris
3 625 kr

GTIN (EAN) 5713804236531
Färg Svart struktur
Höjd 57,60 cm
Bredd 60 cm
Djup (längd) 35 cm
Volym 120,96 dm³
Antal hyllor 1
Antal luckor 2
Frontmaterial Melaninbelagd spånplatta
Korpusmateriale Melaninbelagd spånplatta
Nettovikt 15,43 kg
Bruttovikt 16,09 kg
Förpackningshöjd 60 cm
Förpackningsbredd 62 cm
Förpackningsdjup (längd) 40 cm
Serie Mido+

Dansk design

Dansk design handlar om att sätta människan i centrum - dansk design gör vardagen enklare och den är vacker och enkel att se på. För Dansani är detta vad vår design symboliserar. Det ska vara behagligt för ögat, det ska fungera utan ansträngning och det ska kännas som att komma hem.

HANTVERK

Hantverket i vår produktion i Danmark är under kontroll. De är skickliga människor med respekt för materialen och många års erfarenhet, och de gör det ordentligt, så att vi kan ge 10 års garanti på våra möbelserier.

HÅLLBARHET

På Dansani har vi alltid sorterat avfall och sparat värme, och när det gäller våra möbler ställer vi krav på oss själva och våra leverantörer. Träet ska vara spårbart och vi håller ett vakande öga på andelen återvunnet material och inte minst den energi som används i produktionen. Vi är ärliga med våra material och vi vill förmedla så mycket information som möjligt till dig som kund. 

HITTA EN FÖRSÄLJARE nära dig