Calidris

Tvättställsskåp med 2 lådor

När du väljer ett Dansani Calidris tvättställsskåp med två lådor får du minimalistisk design och rena linjer i ditt badrum. Med ett djup på 40 cm passar tvättställsskåpet in i mindre badrum. Du får inte bara plats för stil, utan också gott om förvaringsmöjligheter. I de två rymliga lådorna kan du enkelt förvara alla de saker som du använder dagligen i badrummet. Det här är ett tvättställsskåp där funktionalitet och design går hand i hand. Detta skåp är den perfekta lösningen om du letar efter både elegans och ordning i ditt badrum.Kom ihåg att komplettera badrumsmöblerna med små, praktiska detaljr som du har glädje av varje dag. Exempelvis belysning i lådor och skåp, inbyggda eluttag och rörelsesensor på underbelysningen för att underlätta nattliga badrumsbesök. Dessa tillval beställs samtidigt som du köper dina möbler.

Välj färg
Valt
Ek noir

C08-1044

Pris
23 290 kr

GTIN (EAN) 5713804279750
Färg Ek noir
Höjd 40 cm
Bredd 100 cm
Djup (längd) 40 cm
Volym 160 dm³
Antal lådor 2
Fronttyp Slät
Frontmaterial Fanerad MDF
Korpusmateriale Fanerad MDF
Utskärning t. avlopp i lådorna Översta lådan
Nettovikt 30,79 kg
Bruttovikt 32,08 kg
Förpackningshöjd 45 cm
Förpackningsbredd 105 cm
Förpackningsdjup (längd) 45 cm
Serie Calidris
Välj till det rätta tvättstället
Här är en översikt över de handfat som matchar ditt valda underskåp. Kom ihåg att välja bänkskiva om du väljer en bänkskiva.

Dansk design

Dansk design handlar om att sätta människan i centrum - dansk design gör vardagen enklare och den är vacker och enkel att se på. För Dansani är detta vad vår design symboliserar. Det ska vara behagligt för ögat, det ska fungera utan ansträngning och det ska kännas som att komma hem.

HANTVERK

Hantverket i vår produktion i Danmark är under kontroll. De är skickliga människor med respekt för materialen och många års erfarenhet, och de gör det ordentligt, så att vi kan ge 10 års garanti på våra möbelserier.

HÅLLBARHET

På Dansani har vi alltid sorterat avfall och sparat värme, och när det gäller våra möbler ställer vi krav på oss själva och våra leverantörer. Träet ska vara spårbart och vi håller ett vakande öga på andelen återvunnet material och inte minst den energi som används i produktionen. Vi är ärliga med våra material och vi vill förmedla så mycket information som möjligt till dig som kund. 

HITTA EN FÖRSÄLJARE nära dig