Calidris

Tvättställsskåp med 2 lådor

Dansani Calidris tvättställsskåp med två lådor är en vacker blandning av stil och funktionalitet för ditt badrum. Tvättstället är 60 cm högt, vilket ger dig en något högre nedre låda för mer förvaringsutrymme. Den minimalistiska designen och de rena linjerna i Calidris tvättställsskåp ger en sofistikerad estetik till din badrumsmiljö. De två rymliga lådorna ger inte bara praktisk förvaring, utan gör det också möjligt att hålla badrummet städat och organiserat. Med fokus på både funktionalitet och design är Dansani Calidris tvättställsskåp med två lådor det perfekta valet för dig som vill ha en elegant och välorganiserad lösning för badrummet.Kom ihåg att komplettera badrumsmöblerna med små, praktiska detaljr som du har glädje av varje dag. Exempelvis belysning i lådor och skåp, inbyggda eluttag och rörelsesensor på underbelysningen för att underlätta nattliga badrumsbesök. Dessa tillval beställs samtidigt som du köper dina möbler.

Välj färg
Valt
Ek noir

C11-1044

Pris
18 435 kr

GTIN (EAN) 5713804279996
Färg Ek noir
Höjd 60 cm
Bredd 60 cm
Djup (längd) 40 cm
Volym 144 dm³
Antal lådor 2
Fronttyp Slät
Frontmaterial Fanerad MDF
Korpusmateriale Fanerad MDF
Utskärning t. avlopp i lådorna Översta lådan
Nettovikt 27,10 kg
Bruttovikt 28,16 kg
Förpackningshöjd 65 cm
Förpackningsbredd 65 cm
Förpackningsdjup (längd) 45 cm
Serie Calidris
Välj till det rätta tvättstället
Här är en översikt över de handfat som matchar ditt valda underskåp. Kom ihåg att välja bänkskiva om du väljer en bänkskiva.

Dansk design

Dansk design handlar om att sätta människan i centrum - dansk design gör vardagen enklare och den är vacker och enkel att se på. För Dansani är detta vad vår design symboliserar. Det ska vara behagligt för ögat, det ska fungera utan ansträngning och det ska kännas som att komma hem.

HANTVERK

Hantverket i vår produktion i Danmark är under kontroll. De är skickliga människor med respekt för materialen och många års erfarenhet, och de gör det ordentligt, så att vi kan ge 10 års garanti på våra möbelserier.

HÅLLBARHET

På Dansani har vi alltid sorterat avfall och sparat värme, och när det gäller våra möbler ställer vi krav på oss själva och våra leverantörer. Träet ska vara spårbart och vi håller ett vakande öga på andelen återvunnet material och inte minst den energi som används i produktionen. Vi är ärliga med våra material och vi vill förmedla så mycket information som möjligt till dig som kund. 

HITTA EN FÖRSÄLJARE nära dig