You

Tvättställsskåp med 2 lådor

Fullända ditt badrum genom att välja ett Dansani YOU Urban tvättställskåp. Med ett blygsamt djup på endast 35 cm passar den enkelt in i alla hörn. De två rymliga lådorna skapar gott om förvaringsutrymme så att du enkelt kan organisera dina krämer, schampon etc. Observera att tvättställskåpet har utskärning för golvavlopp .Kom ihåg att komplettera badrumsmöblerna med små, praktiska detaljr som du har glädje av varje dag. Exempelvis belysning i lådor och skåp, inbyggda eluttag och rörelsesensor på underbelysningen för att underlätta nattliga badrumsbesök. Dessa tillval beställs samtidigt som du köper dina möbler.

Välj färg
Valt
Brun ek

V66-1152

Pris
8 295 kr

GTIN (EAN) 5713804391704
Färg Brun ek
Höjd 64 cm
Bredd 50 cm
Djup (längd) 35 cm
Volym 112 dm³
Antal lådor 2
Fronttyp Slät
Frontmaterial Melaninbelagd spånplatta
Korpusmateriale Melaninbelagd spånplatta
Utskärning t. avlopp i lådorna Översta lådan
Nettovikt 19,90 kg
Bruttovikt 20,75 kg
Förpackningshöjd 66 cm
Förpackningsbredd 52 cm
Förpackningsdjup (längd) 40 cm
Serie You

Dansk design

Dansk design handlar om att sätta människan i centrum - dansk design gör vardagen enklare och den är vacker och enkel att se på. För Dansani är detta vad vår design symboliserar. Det ska vara behagligt för ögat, det ska fungera utan ansträngning och det ska kännas som att komma hem.

HANTVERK

Hantverket i vår produktion i Danmark är under kontroll. De är skickliga människor med respekt för materialen och många års erfarenhet, och de gör det ordentligt, så att vi kan ge 10 års garanti på våra möbelserier.

HÅLLBARHET

På Dansani har vi alltid sorterat avfall och sparat värme, och när det gäller våra möbler ställer vi krav på oss själva och våra leverantörer. Träet ska vara spårbart och vi håller ett vakande öga på andelen återvunnet material och inte minst den energi som används i produktionen. Vi är ärliga med våra material och vi vill förmedla så mycket information som möjligt till dig som kund. 

HITTA EN FÖRSÄLJARE nära dig