You

Väggskåp med 1 dörr, högerhängt

Dansani YOU Classic väggskåp är inte bara en funktionell förvaringsmöbel,utan kan också göra barummet lite mer personligt . Skåpet har 2 glashyllor och du kan välja från ett urval av färger för att hitta den perfekta matchningen för ditt badrum. Kompromissa inte med stil och funktionalitet - välj Dansani YOU Classic väggskåp med de praktiska glashyllorna för ett badrum som sticker ut från mängden.Kom ihåg att komplettera badrumsmöblerna med små, praktiska detaljr som du har glädje av varje dag. Exempelvis belysning i lådor och skåp, inbyggda eluttag och rörelsesensor på underbelysningen för att underlätta nattliga badrumsbesök. Dessa tillval beställs samtidigt som du köper dina möbler.

Välj färg
Valt
Brun ek/valfri färg
Höger

V49-1193

Pris
4 790 kr

GTIN (EAN) 5713804202871
Färg Brun ek/valfri färg
Höjd 80 cm
Bredd 40 cm
Djup (längd) 19 cm
Volym 60,80 dm³
Antal hyllor 2
Antal luckor 1
Fronttyp Slät
Gångjärnsplacering Höger
Frontmaterial Lackerad melaninbelagd spånplatta
Korpusmateriale Melaninbelagd spånplatta
Nettovikt 10,62 kg
Bruttovikt 11,36 kg
Förpackningshöjd 82 cm
Förpackningsbredd 42 cm
Förpackningsdjup (längd) 24 cm
Serie You

Dansk design

Dansk design handlar om att sätta människan i centrum - dansk design gör vardagen enklare och den är vacker och enkel att se på. För Dansani är detta vad vår design symboliserar. Det ska vara behagligt för ögat, det ska fungera utan ansträngning och det ska kännas som att komma hem.

HANTVERK

Hantverket i vår produktion i Danmark är under kontroll. De är skickliga människor med respekt för materialen och många års erfarenhet, och de gör det ordentligt, så att vi kan ge 10 års garanti på våra möbelserier.

HÅLLBARHET

På Dansani har vi alltid sorterat avfall och sparat värme, och när det gäller våra möbler ställer vi krav på oss själva och våra leverantörer. Träet ska vara spårbart och vi håller ett vakande öga på andelen återvunnet material och inte minst den energi som används i produktionen. Vi är ärliga med våra material och vi vill förmedla så mycket information som möjligt till dig som kund. 

HITTA EN FÖRSÄLJARE nära dig