You

Skåp med 2 lådor, lameller

Skapa ordning och elegans i ditt badrum med Dansani YOU Classic skåp med två lådor. Den rymliga designen ger dig gott om förvaringsutrymme så att du enkelt kan organisera dina saker. Tillför en känsla av lyx i ditt badrum med detta eleganta skåp som kommer att göra varje dag till ett nöje. Välj Dansani YOU Classic skåp med två lådor kombinera det med ett underskåp och ett skräddarsytt tvättställ så får du ett rent och exklusivt uttryck i ditt badrum.Kom ihåg att komplettera badrumsmöblerna med små, praktiska detaljr som du har glädje av varje dag. Exempelvis belysning i lådor och skåp, inbyggda eluttag och rörelsesensor på underbelysningen för att underlätta nattliga badrumsbesök. Dessa tillval beställs samtidigt som du köper dina möbler.

Välj färg
Valt
Ljus ek

V77-6178

Pris
19 815 kr

GTIN (EAN) 5713804411563
Färg Ljus ek
Höjd 64 cm
Bredd 120 cm
Djup (längd) 44 cm
Volym 337,92 dm³
Antal lådor 2
Fronttyp Lamel
Frontmaterial Fanerad MDF
Korpusmateriale Fanerad MDF
Nettovikt 41,36 kg
Bruttovikt 43,87 kg
Förpackningshöjd 67 cm
Förpackningsbredd 122 cm
Förpackningsdjup (längd) 49 cm
Serie You

Dansk design

Dansk design handlar om att sätta människan i centrum - dansk design gör vardagen enklare och den är vacker och enkel att se på. För Dansani är detta vad vår design symboliserar. Det ska vara behagligt för ögat, det ska fungera utan ansträngning och det ska kännas som att komma hem.

HANTVERK

Hantverket i vår produktion i Danmark är under kontroll. De är skickliga människor med respekt för materialen och många års erfarenhet, och de gör det ordentligt, så att vi kan ge 10 års garanti på våra möbelserier.

HÅLLBARHET

På Dansani har vi alltid sorterat avfall och sparat värme, och när det gäller våra möbler ställer vi krav på oss själva och våra leverantörer. Träet ska vara spårbart och vi håller ett vakande öga på andelen återvunnet material och inte minst den energi som används i produktionen. Vi är ärliga med våra material och vi vill förmedla så mycket information som möjligt till dig som kund. 

HITTA EN FÖRSÄLJARE nära dig