You

Tvättställsskåp med 2 dörrar

Utnyttja förvaringsutrymmet i ditt badrum med Dansani YOU Urban tvättställskåp, som har gott om förvaringsutrymme bakom sina två luckor. Med ett djup på 44 cm passar den perfekt i ditt badrum och gör att du kan hålla ditt badrum städat och organiserat. Välj mellan flera vackra färger för att matcha din personliga stil. Dansani YOU Urban tvättställskåp erbjuder den perfekta kombinationen av funktionalitet och estetik, så att du kan njuta av ett välorganiserat och elegant badrum.Kom ihåg att komplettera badrumsmöblerna med små, praktiska detaljr som du har glädje av varje dag. Exempelvis belysning i lådor och skåp, inbyggda eluttag och rörelsesensor på underbelysningen för att underlätta nattliga badrumsbesök. Dessa tillval beställs samtidigt som du köper dina möbler.

Välj färg
Valt
Brun ek

V38-1052

Pris
5 485 kr

GTIN (EAN) 5713804391001
Färg Brun ek
Höjd 64 cm
Bredd 80 cm
Djup (längd) 44 cm
Volym 225,28 dm³
Antal luckor 2
Fronttyp Slät
Frontmaterial Melaninbelagd spånplatta
Korpusmateriale Melaninbelagd spånplatta
Nettovikt 22,76 kg
Bruttovikt 25,11 kg
Förpackningshöjd 67 cm
Förpackningsbredd 82 cm
Förpackningsdjup (längd) 49 cm
Serie You

Dansk design

Dansk design handlar om att sätta människan i centrum - dansk design gör vardagen enklare och den är vacker och enkel att se på. För Dansani är detta vad vår design symboliserar. Det ska vara behagligt för ögat, det ska fungera utan ansträngning och det ska kännas som att komma hem.

HANTVERK

Hantverket i vår produktion i Danmark är under kontroll. De är skickliga människor med respekt för materialen och många års erfarenhet, och de gör det ordentligt, så att vi kan ge 10 års garanti på våra möbelserier.

HÅLLBARHET

På Dansani har vi alltid sorterat avfall och sparat värme, och när det gäller våra möbler ställer vi krav på oss själva och våra leverantörer. Träet ska vara spårbart och vi håller ett vakande öga på andelen återvunnet material och inte minst den energi som används i produktionen. Vi är ärliga med våra material och vi vill förmedla så mycket information som möjligt till dig som kund. 

HITTA EN FÖRSÄLJARE nära dig