Luna

Tvättställsskåp med 2 lådor

Dansani Luna tvättställsskåp med 2 lådor är den perfekta lösningen för ditt moderna badrum. Med ett djup på endast 35 cm har den ändå gott om förvaringsutrymme i sina två rymliga lådor. Den snygga designen ger en elegant touch till din badrumsinredning. Tvättställsskåpet är tillverkat av kvalitetsmaterial som garanterar hållbarhet och livslängd. Var vänlig notera att detta tvättställsskåp har utskärning för avlopp i golv.Kom ihåg att komplettera badrumsmöblerna med små, praktiska detaljr som du har glädje av varje dag. Exempelvis belysning i lådor och skåp, inbyggda eluttag och rörelsesensor på underbelysningen för att underlätta nattliga badrumsbesök. Dessa tillval beställs samtidigt som du köper dina möbler.

Välj färg
Valt
Grå ask

M37-1098

Pris
9 465 kr

GTIN (EAN) 5713804249562
Färg Grå ask
Höjd 48 cm
Bredd 80 cm
Djup (längd) 35 cm
Volym 134,40 dm³
Antal lådor 2
Fronttyp Slät
Frontmaterial PVC folie på MDF
Korpusmateriale Melaninbelagd spånplatta
Utskärning t. avlopp i lådorna Översta lådan
Nettovikt 26,95 kg
Bruttovikt 28,70 kg
Förpackningshöjd 51 cm
Förpackningsbredd 82 cm
Förpackningsdjup (längd) 40 cm
Serie Luna

Dansk design

Dansk design handlar om att sätta människan i centrum - dansk design gör vardagen enklare och den är vacker och enkel att se på. För Dansani är detta vad vår design symboliserar. Det ska vara behagligt för ögat, det ska fungera utan ansträngning och det ska kännas som att komma hem.

HANTVERK

Hantverket i vår produktion i Danmark är under kontroll. De är skickliga människor med respekt för materialen och många års erfarenhet, och de gör det ordentligt, så att vi kan ge 10 års garanti på våra möbelserier.

HÅLLBARHET

På Dansani har vi alltid sorterat avfall och sparat värme, och när det gäller våra möbler ställer vi krav på oss själva och våra leverantörer. Träet ska vara spårbart och vi håller ett vakande öga på andelen återvunnet material och inte minst den energi som används i produktionen. Vi är ärliga med våra material och vi vill förmedla så mycket information som möjligt till dig som kund. 

HITTA EN FÖRSÄLJARE nära dig