You

Adapt spegelskåp med ljusstyrning

Få en bra morgonrutin med Dansani YOU's Adapt spegelskåp. Detta vackra spegelskåp gör det enkelt att göra sig redo för dagen. Du behöver välja till Dansanis lampor till spegelskåpet, vilket ger dig den perfekta belysningen som passar dig. Och med det praktiska eluttaget och förstoringsspegeln som ingår är du redo att ta dig an dagen med ett leende. Upplev bekvämlighet och stil med Dansani YOU's Adapt spegelskåp i ditt badrum.

Valt
Alu look

S715-147

Pris
7 105 kr

GTIN (EAN) 5713804195777
Färg Alu look
Höjd 80 cm
Bredd 50 cm
Djup (längd) 14,50 cm
Volym 58 dm³
Antal luckor 1
Korpusmateriale Melaninbelagd spånplatta
Nettovikt 19,74 kg
Bruttovikt 21,66 kg
Strömbrytar Inkl. touch strömbrytare
Belysningstyp Exkl. belysning men inkl. LED-driver
Typ 12V ljusstyrning
IP klass IP44
Kelvin 2100-6500K
Stiktype Standard
Max Watt MAX 2300W
Förpackningshöjd 86 cm
Förpackningsbredd 56 cm
Förpackningsdjup (längd) 20 cm
Serie You

Dansk design

Dansk design handlar om att sätta människan i centrum - dansk design gör vardagen enklare och den är vacker och enkel att se på. För Dansani är detta vad vår design symboliserar. Det ska vara behagligt för ögat, det ska fungera utan ansträngning och det ska kännas som att komma hem.

HANTVERK

Hantverket i vår produktion i Danmark är under kontroll. De är skickliga människor med respekt för materialen och många års erfarenhet, och de gör det ordentligt, så att vi kan ge 10 års garanti på våra möbelserier.

HÅLLBARHET

På Dansani har vi alltid sorterat avfall och sparat värme, och när det gäller våra möbler ställer vi krav på oss själva och våra leverantörer. Träet ska vara spårbart och vi håller ett vakande öga på andelen återvunnet material och inte minst den energi som används i produktionen. Vi är ärliga med våra material och vi vill förmedla så mycket information som möjligt till dig som kund. 

HITTA EN FÖRSÄLJARE nära dig