Product added to basket

  • Dansani SE Logo

Inspiration - Dusch

Dansani dusch

Duschkabiner och duschskärmväggar till allas behov och smak

Dansani är mycket mer än bara möbler till badrummet. Med vårt sortiment av duschkabiner och duschskärmväggar kan du få ett genomtänkt rum, där duschen går i samma stil som badrummets övriga utformning och storlek. Det finns modeller för både små och stora rum, så det är bara att gå på upptäcktsfärd.

Hitta produkter »

Om du väljer Dansani duschkabiner och duschskärmvägga blir rengöringen enkel och du får en vacker och klar glasyta. Easycare är en tysk, miljövänlig produkt som är certifierad av det oberoende laboratoriet SGS Institut Fresenius enligt OECD Guideline 2009. Alla Dansani Dusch serier är nämligen invändigt utrustade med den robusta och miljövänliga EasyCare-behandlingen, som standard, som gör livet surt för smuts och kalk – även efter 30 000 avtorkningar. Glaset behöver endast torkas av med en mjuk trasa efter användning, så kommer glaset hålla sig fint i många år.

Det finns mycket att välja på, men det är en bra idé att kolla på alla våra serier Air, Match och Duschkabiner vilket ger dig en bra överblick vad gäller både storlek, utformning och pris.

Dansani Air Dusch

Lätt och svävande elegance I exklusiva kvalitetsmaterialer

Se mer »

Dansani Match Dusch

Hitta den perfekta matchen - kombinera för optimal inredning av ditt badrum

Se mer »

Dansani Duschkabin med blandare

En samlad kvalitetsduschlösning fylld med funktionalitet

Se mer »

Gå på upptäckt i resten av vårt stora inspirationsuniversum eller besök en av våra återförsäljare. Blev du inspirerad och vill se mer?

Se badrumsinspiration »

Hitta återförsäljare »

 

Dansk design


Med Dansani får du snygga lösningar i badrummet, som skapats utifrån de tankar som ligger bakom dansk design, nämligen funktionalitet, enkelhet och naturlighet. 

Läs mer om dansk design här