Inspiration för badrumsinredning oavsett storlek och form

Går du och funderar på hur du ska komma igång med renoveringen av ditt badrum? Badrumsinredning kan vara en utmaning, men möjligheterna är många oavsett hur ditt rum är utformat. Därför vill vi gärna hjälpa dig att komma igång.

Hos Dansani är vi badrumsspecialister, och ända sedan vi grundades 1983 har vi uteslutande ägnat oss åt badrum. Det innebär att vi är väl förtrogna med utmaningarna som förknippas med de olika rumstyperna och har omsorgsfullt stämt av vårt breda sortiment efter det. Därför har vi en perfekt lösning för just ditt badrum, oavsett om det är stort, litet eller har lutande och skeva väggar.

Det lilla rummet – badrumsinredning i litet format

Har du bara några få kvadratmeter till ditt förfogande i badrummet så behöver du inte oroa dig. Det finns närmast oändliga möjligheter till optimal inredning av ett litet badrum, så att det känns större och samtidigt erbjuder dig massor av förvaringsutrymme.

Litet badrum »

Det stora rummet – badrumsinredning med plats för hela familjen

Har du ett stort badrum, där hela familjen ska få plats, eller vill du hellre skapa en oas för välbefinnande i ditt eget badrum? För att hjälpa dig att komma igång har vi samlat mängder med inspiration om hur du kan inreda ditt stora badrum med alla spännande produkter i vårt utbud.

Stort badrum »

Rum med lutande och skeva väggar

Om du har ett rum med lutande väggar eller skeva hörn så behöver du inte oroa dig. Se det istället som en möjlighet att inreda ett helt personligt rum där du kan utnyttja varje hörn ner till minsta centimeter.

Badrum med lutande väggar »