Product added to basket

  • Dansani SE Logo

Inspiration

Speglar

Badrumsspeglar med smart och funktionell design

Hos Dansani hittar du mängder med möjligheter när det gäller badrumsspeglar. Vi har ett brett och spännande sortiment med badrumsspeglar som kan förvandla alla dina drömmar om det perfekta badrummet till verklighet.

Oavsett om du är på jakt efter en spegel med eller utan belysning så hittar du allt du behöver i vårt stora produktprogram. Vi har ett enormt utbud av spännande speglar i olika prisklasser och former – och du kan dessutom få speglar med ramar i exakt den färg som du vill ha. Våra genomtänkta lösningar och den höga kvaliteten tilltalar både den som vill ha något elegant, klassiskt, minimalistiskt eller lite mer lyxigt.

Vi har många olika speglar och erbjuder självklart:

  • Energisnåla speglar med belysning
  • Miljövänliga och hållbara material
  • Skickligt och kompetent hantverk
  • Kvalitetsmaterial med högsta möjliga kvalitet

Se våra speglar »


Vi har arbetat med badrumsspeglar i många år och under den tiden har vi utvecklat strikta regler för att välja de bästa och miljövänligaste materialen som ser till att din spegel håller i många år.

Om du är på jakt efter en spegel med belysning kan du lugnt gå på upptäcktsfärd i våra spännande kataloger och inbjudande utställningar, som du hittar på olika håll i hela landet. Där kan du med egna ögon se den höga kvaliteten och bilda dig en uppfattning om de oändliga möjligheterna till ditt badrum.

Se våra kataloger »

En spegel är en självklar nödvändighet i nästan alla hem, men det innebär inte att det måste vara tråkigt eller ointressant att välja en Dansani-spegel. Det är nämligen en mycket speciell upplevelse som ger dig möjlighet att sätta en personlig prägel på ditt badrum och välja exakt rätt stilart för just din smak och din bostad.

Spegel med belysning – spara pengar och tänk på miljön

Det är inte bara smart och miljövänligt, utan dessutom praktiskt och ekonomiskt att ha en spegel med LED-belysning i bostaden. Badrumsspeglar med LED-belysning har blivit allt populärare i takt med att konsumenterna har fått upp ögonen för hur mycket pengar man kan spara med den sortens belysning.

Belysningen i badrummet tänds ofta många gånger under ett dygn och med energisnål och funktionell belysning med smart design tar du hänsyn till både hållbarhet och ekonomi när du väljer din inredning.

Läs mer om vår badrumsbelysning här »

 

Välj en spegel med ljusstyrning

För den som själv vill styra ljusets färgtemperatur, från extra varmt till extra kallt ljus, kan vi erbjuda ljusstyrning för många av våra speglar och spegelskåp. Det låter dig öka och minska ljusstyrkan beroende på om du vill ha en effektiv arbetsbelysning på morgonen eller ett mera stämningsfullt och dämpat ljus innan du går och lägger dig på kvällen. Du anpassar själv ljuset efter dina behov och din dygnsrytm via en inbyggd touchpanel med tänd- och släckfunktion samt steglös dämpning och styrning av färgtemperaturen.

Du kan se mer om vår ljusstyrning här »

 

En imfri detalj

När man är igång kan det vara värt att överväga om du ska göra upp med den immiga spegeln efter duschen. Många speglar finns med ett värmefält som garanterar en helt imfri yta, oavsett hur lång tid badet eller duschen tar. En fin detalj de morgnar du tryckt på snooze-knappen lite för många gånger

Skapa enhetlig belysning i badrummet

Med Dansani skapar du inte bara sammanhang mellan möblerna och rummet. Även belysningen är genomtänkt och du kan skapa ett unikt sammanhang i hela badrumsinredningen, med spotlights i taket och vägg- och pendellampor som matchar belysningen på din spegel.

Om du köper din badrumsbelysning från Dansani slipper du bekymra dig om kvalitet och ljusfärg. Våra LED-armaturer håller mycket hög klass och garanterar att alla lysdioderna i dina LED-lampor sänder ut ett enhetligt ljus och alltid har samma korrekta färgåtergivning oavsett lampmodell eller placering.


Behöver du extra förvaringsutrymme? Då ska du välja ett spegelskåp…

Om du vill ha extra förvaringsutrymme i ditt badrum bör du ta en titt på vårt breda utbud med spegelskåp, som har samma höga kvalitet som våra speglar.

Gå på upptäckt i resten av vårt stora inspirationsuniversum eller besök en av våra återförsäljare. Blev du inspirerad och vill se mer?

Se badrumsinspiration »

Hitta återförsäljare »

 

Dansk design


Med Dansani får du snygga lösningar i badrummet, som skapats utifrån de tankar som ligger bakom dansk design, nämligen funktionalitet, enkelhet och naturlighet.

Läs mer om dansk design här