Inredning av badrum med snedtak och skeva vinklar

Glöm allt om, att ditt badrum med snedtak är ett problem och svårare att inreda funktionellt än vanliga badrum. Med flera av våra möbelserier får du möjlighet att utnyttja alla centimetrar med asymmetriska lösningar och bänkskivor i specialmått.

Perfekta tvättställ till snedtak

Med utvalda tvättställsmodeller kan du utnyttja rummets möjligheter optimalt och välja asymmetriska lösningar, där bassängen är placerad på höger eller vänster sida, vilket passar perfekt under snedtak. Då kan du stå upprätt vid tvättstället och spegeln och få en bra avställningsyta på bänkskivan in till snedtaket.

Du kan välja mellan olika standardstorlekar, om du behöver en specialanpassad lösning, så finns det i våra olika serier många möjligheter att möta dina önskemål och behov, både med hänsyn till modeller, material och storlekar.

Se asymmetriska tvättställ »

Stå upprätt framför spegeln också fast du har snedtak

En spegel-lösning behöver inte följa tvättställets bredd. Våra spegel-lösningar anpassar sig till ditt badrum, och inget säger att spegel och tvättställ måste ha samma bredd. Speciellt i badrum med snedtak kan du välja en smalare spegel ovanför tvättstället och på det sättet lösa bristen på plats. Vi har båda runda och fyrkantiga speglar i olika bredder och höjder, med flera olika typer belysning.

Se spegel och spegelskåp »

Skapa stämning och utnyttja platsen med dekorativa hyllor

Praktiska hyllor i din inredning av badrummet sätter pricken över i och ger dig möjlighet att ha de saker du använder ofta nära till hands. Placera dem vid sidan av spegeln och utnyttja ytan under snedtaket. Du kan välja mellan olika bredder och låta hyllorna följa väggens eller spegelns form.

Se hyllor »

Inred kreativt och få mera uppbevaringsplats

Utforska de många möjligheterna, som det finns för inredning av badrum med snedtak eller skeva vinklar.

Här är överskåpen inte längre begränsat till att endast vara överskåp - men kan lätt monteras under en snedvägg, var ett djupare skåp ville se klumpigt ut eller göra platsen trång. Sätt dem var för sig för en luftig lösning eller placera dem tätt och avsluta med en topplatta ovanpå.

Är toaletten i vägen för lådan utdrag – ja så kombineras lådor i en elegant och lätt design med öppen avställningsyta till tex handdukar. 

Se över- och undersskåp »

Anpassa dig rummets skeva vinklar med skräddarsydda bänkskivelösningar

Med en bänkskivelösning kan du inreda flexibelt och utnyttja rummets form utan att Iåta dig begränsas. I ett badrum med snedtak kan du tex utnyttja platsen under snedtaket med en vägg-till-vägglösning. Du kan också lätt anpassa bänkskivan med både utskärningar och sneda vinklar.

Se bänkskivor »