Skräddarsy ditt badrum och gör det personligt

Med serierna Luna, YOU och Calidris ger vi dig friheten och möjligheterna att inreda ditt badrum som du själv vill ha det. Med möbler som kan skräddarsys, dina egna unika färgval och speglar, tvättställ och läckra tillbehör som fulländar det hela så att det blir ditt.

Gör ditt badrum unikt med din egen färg

Det är inga problem om du har förälskat dig i en viss mossgrön färg som matchar ditt golv eller om du hellre vill ha ett möbel set med vackert midnattsblå färg. Dansani-möblerna kan levereras i alla färger - du har fritt val. Romantiskt, minimalistiskt eller dramatiskt och maskulint?

Det gäller inte bara luckor, lådor och skåp, utan också tillbehör som pallar, spegelramar och hyllor. Lek med färgerna och skapa ditt eget uttryck

Se möbler och tillbehör i färger »

Grönt att bra för ögonen

Möt Dansani YOU Classic i klassisk grönt i kombination med vackra mässingsdetaljer gör badrummet till en exklusiv oas för välbefinnande. Uttrycket blir enhetligt med möbel, tvättställ och bänkskiva som är skräddarsydda för nischen.

Lägg märke till de praktiska överskåpen, som är perfekta för tandborstar och hudvårdsprodukter, som alltid måste finnas till hands, men utan oreda på skivan.

Massor med praktiska och snygga detaljer som får dig att le varje gång du går in i badrummet.

Skräddarsytt och perfekt badrum med bänkskiva och tvättställ på specialmått

Visste du att våra tvättställ och bänkskivor också kan fås på special mått och på det sättet kan de skräddarsys till exakt dina behov och ditt badum? Kanterna på våra bänkskivor i Dansani Luna kan sågas till så att de passar alla lutande och sneda vinklar.

I vår Dansani Calidris serie hittar du tvättställ av kompromisslös design och hög kvalitet, och både tvättställ och bänkskivor kan skräddarsys för ditt badrum.
Välj efter eget tycke och smak - här finns både mjuka, runda former och skarpt enkla, att välja mellan. Det finns också mängder med material, från Silestone® med livlig yta till det lugna och matta Form-tvättstället av glas, Shape-tvättstället är av sammetslen Solid Surface och de italiensktillverkade fristående tvättställen har det mest kända materialet för tvättställ - nämligen porslin.

Läs mera om Dansani Calidris »

Beställningsblanketter till Dansani Calidris på specialmått »

Nedan kan du se ett urval av de tvättställ som kan tillverkas på mått i Dansani Calidris.

Shape - solid surface, vit matt

Unique - Silestone®, Bianco Zeus

Unique - Silestone®, Eternal Statuario

Unique - Silestone®, Desert Silver

Form - glas, finns i flera färger

Unique - Silestone®, Calypso

Unique - Silestone®, Charcoal Soapstone

Unique - Silestone®, Eternal Marquina

Minore

I serierna Dansani YOU och Luna kan du också få tvättställ på specialmått. Det är det snygga komposit tvättstället Minore, som du kan få tillverkat helt upp till en bredd på 240 cm.

Se Minore tvättstället »

Beställningsblankett till Minore »

Snyggt helhetsintryck med skräddarsydd vägg-till-vägg lösning

Med Dansani Luna kan du dessutom få snygga bänkskivor i trä och laminat, och du kan på det sättet lätt kombinera två skåp med utdragslådor som har bänkskivor ovanför och nedanför och fått en elegant och funktionell vägg till vägg-lösning. Ett effektivt sätt att utnyttja hela rummets bredd och djup optimalt.

 

Skapa ro i ett mindre rum med en vägg-till-vägg-lösning. Var kreativ med sneda väggar och tänk t.ex. in en öppen bänk, som här. En stor spegel gör rummet större och det vackra fristående tvättstället med sina mjuka linjer gör badrummet helt unikt.