Få en bättre start på dagen med ett dubbeltvättställ

Oavsett om du bara ska fräscha upp ditt badrum en aning eller genomföra en större renovering så har vi en lösning som passar dig. Med ett dubbeltvättställ i badrummet kan ni vara flera stycken i badrummet samtidigt och få den lugna och trevliga morgon som ni förtjänar. Utnyttja den extra tiden som ett dubbeltvättställ i badrummet ger till att sitta lite längre vid frukostbordet innan alla försvinner var och en åt sitt håll under dagen.

Se dubbelt tvättställ »

Rätt lösning för dig kan vara ett dubbeltvättställ

Ett dubbeltvättställ är lätt att montera. Samtidigt sparar du utrymme med ett dubbeltvättställ istället för två separata tvättställ. Det innebär att det inte är säkert att du måste utöka hela ditt badrum. Du kan nämligen få dubbla tvättställ som inte är bredare än 100 cm. Hos Dansani hittar du ett brett sortiment med dubbla tvättställ i olika utföranden för badrummet.

 

Nya former och uttryck med ett dubbelt tvättställ för badrummet

Flexibilitet är nyckelordet för oss när vi nya tänker ut nya lösningar för badrumsinredningen. Vi strävar efter att ge dig så många möjligheter som möjligt. Hos Dansani är vi specialister på badrum och våra produkter präglas av högklassiga kvalitetsmaterial som har lång livslängd – och är lika eleganta efter många års användning. Ett vackert och funktionellt dubbelt tvättställ med ett elegant och praktiskt tvättställsskåp kan ge ditt badrum ett helt nytt uttryck på ett snyggt och smakfullt sätt.

För den utrymmeskrävande familjen eller den som vill ha lite mer armbågsutrymme är det unika, 160 cm breda dubbla porslinstvättstället en perfekt lösning för det dubbla tvättstället i badrummet. Utdragslådor och skåp finns med många olika färger och ytor, från minimalistiska nyanser till stämningsfulla trästrukturer. Alla utdragslådorna har utrymmesbesparande backar samt inbyggda dämpare som ser till att lådorna stängs mjukt.

Dubbeltvättställ i badrummet

Du kan välja mellan många olika material med olika fördelar:

Äkta sanitetsporslin 

Har en yta som är stark, robust och lätt att rengöra och håller sig fi n efter många års användning. Tvättställen har mjuka rundade kanter och linjer. Tänk på att äkta sanitetsporslin har en mycket starkare yta än vanligt porslin.

Glas

Dansani glastvättställ är lätta att rengöra och ytan är resistant för vanliga kemikalier. Tvättställen är vitlakerade på baksidan och tillverkat i ett särskilt kristallklart glas, som är mera färgneutralt än vanligt fl oatglas på grund av mindre innehåll av järnoxid.

Komposit

Det mycket tunna komposit-materialet har en vit, matt yta. Till skillnad från de yttre, markanta, smala och skarpa linjerna, kännetecknas det inre av en mjuk och ren design. Den tunna designen kräver att tvättstället och bänkskivan stöds av skåp i full bredd.

Silestone®

Silestone® känns och ser ut som natursten, och 93% av materialet består också av naturlig kvartssten. Kvarts blandas med harts och färgämnen för att skapa den unika design som vi använder för Unique-tvättställen i Calidris-serien. Det geniala med Silestone®, utöver det vackra uttrycket, är dess egenskaper, för här har du ett fantastiskt starkt material, som är repsäkert, motståndskraftigt mot fläckar och syre och dessutom är hygieniskt och lättskött.


 

Gemensamt för alla våra tvättställ är att de har en rengöringsvänlig yta. Vi strävar alltid efter att skapa lösningar som gör livet enklare, vackrare och mer meningsfullt. På Dansani har vi oändliga möjligheter anpassade för ditt badrum- oavsett storlek och form. Sätt din helt egna, personliga prägel på ditt kommande badrum. De flesta tvättställen finns i flera olika bredder och djup, så du kan anpassa dem till din smak och ditt badrum.

Dansani lämnar alltid 10 års garanti mot fabrikationsfel, så du kan vara säker på att alla produkterna fungerar optimalt när du handlar med oss.