Product added to basket

  • Dansani SE Logo

Inspiration

Dubbeltvättställ

Få en bättre start på dagen med ett dubbelt tvättställ

Oavsett om du bara ska fräscha upp ditt badrum en aning eller genomföra en större renovering så har vi en lösning som passar dig. Med ett dubbelt tvättställ i badrummet kan ni vara flera stycken i badrummet samtidigt och få den lugna och trevliga morgon som ni förtjänar. Utnyttja den extra tiden som ett dubbelt tvättställ i badrummet ger till att sitta lite längre vid frukostbordet innan alla försvinner var och en åt sitt håll under dagen.

Se dubbelt tvättställ »

Rätt lösning för dig kan vara ett dubbelt tvättställ

Ett dubbelt tvättställ är lätt att montera. Samtidigt sparar du utrymme med ett dubbelt tvättställ istället för två separata tvättställ. Det innebär att det inte är säkert att du måste utöka hela ditt badrum. Du kan nämligen få dubbla tvättställ som inte är bredare än 100 cm. Hos Dansani hittar du ett brett sortiment med dubbla tvättställ i olika utföranden för badrummet.

 

Nya former och uttryck med ett dubbelt tvättställ för badrummet

Flexibilitet är nyckelordet för oss när vi nya tänker ut nya lösningar för badrumsinredningen. Vi strävar efter att ge dig så många möjligheter som möjligt. Hos Dansani är vi specialister på badrum och våra produkter präglas av högklassiga kvalitetsmaterial som har lång livslängd – och är lika eleganta efter många års användning. Ett vackert och funktionellt dubbelt tvättställ med ett elegant och praktiskt tvättställsskåp kan ge ditt badrum ett helt nytt uttryck på ett snyggt och smakfullt sätt.

För den utrymmeskrävande familjen eller den som vill ha lite mer armbågsutrymme är det unika, 160 cm breda dubbla porslinstvättstället en perfekt lösning för det dubbla tvättstället i badrummet. Utdragslådor och skåp finns med många olika färger och ytor, från minimalistiska nyanser till stämningsfulla trästrukturer. Alla utdragslådorna har utrymmesbesparande backar samt inbyggda dämpare som ser till att lådorna stängs mjukt.

 

Dubbelt tvättställ i badrummet

Du kan välja mellan många olika material med olika fördelar:

Äkta sanitetsporslin
Har en yta som är stark, robust och lätt att rengöra och håller sig fi n efter många års användning. Tvättställen har mjuka rundade kanter och linjer. Tänk på att äkta sanitetsporslin har en mycket starkare yta än vanligt porslin.

Helgjuten marmor
Dessa tvättställ har en yta som är mycket lätt att rengöra och som känns varm att röra vid. Design i gjutmarmor möjliggör tvättställ med markerade och långa linjer. Gjutmarmor har i motsats till vanlig marmor inga spänningar i materialet och kommer därför alltid att bibehålla sin form.

Glas
Dansani glastvättställ är lätta att rengöra och ytan är resistant för vanliga kemikalier. Tvättställen är vitlakerade på baksidan och tillverkat i ett särskilt kristallklart glas, som är mera färgneutralt än vanligt fl oatglas på grund av mindre innehåll av järnoxid.

Komposit
Det mycket tunna komposit-materialet har en vit, matt yta. Till skillnad från de yttre, markanta, smala och skarpa linjerna, kännetecknas det inre av en mjuk och ren design. Den tunna designen kräver att tvättstället och bänkskivan stöds av skåp i full bredd.

 

Gemensamt för alla våra badrumstvättställ är att ytan är lätt att rengöra. Vi strävar nämligen efter att alltid skapa lösningar som gör livet enklare, vackrare och meningsfullare. Dansani ger dig närmast oändliga möjligheter att anpassa ditt rum – oavsett storlek eller form. Sätt en helt egen personlig prägel på ditt framtida badrum. De flesta tvättställen finns med olika bredd och djup så att du kan anpassa det till just din smak och ditt eget badrum.

 

Dansani erbjuder alltid 5 års garanti mot tillverkningsfel, så du kan vara säker på att alla produkter fungerar perfekt när du köper från oss.

Gå på upptäckt i resten av vårt stora inspirationsuniversum eller besök en av våra återförsäljare. Blev du inspirerad och vill se mer?

Se badrumsinspiration »

Hitta återförsäljare »

 

Dansk design


Med Dansani får du snygga lösningar i badrummet, som skapats utifrån de tankar som ligger bakom dansk design, nämligen funktionalitet, enkelhet och naturlighet. Läs mer om dansk design här.

Läs mer om dansk design här