Ge ditt badrum personlig prägel

Har du alltid drömt om att designa ditt nya badrum helt från grunden? Att välja och vraka och kombinera ihop rätt produkter, som passar din smak och speglar exakt vem du är? Vi ger dig inspiration att leva ut din dröm

Kombinera på kors och tvärs och hitta din helt egna stil

Lek med möjligheterna, för det är många att välja mellan till ditt badrum. Inte enbart när det gäller större enheter som skåp, tvättställ, bänkskivor och belysning, utan även helt ner i de små detaljerna som handtags-varianter, ben och hyllor. Ta dig tid och experimentera med att mixa och matcha mellan de olika uttrycken och stilarna. Endast fantasin sätter gränser för att komponera ihop ett badrum som uttrycker din egen personlighet och stil.

Modiga material ger din inredning personlig prägel

Det är otroligt, så mycket ett badrum kan skilja sig i utryck och stil, allt beroende på vilka färger och material du väljer mellan.

Önskar du en klassisk vit yta, betyder det inte att du inte kan vara lite lekfull. En vit välvd front med lodräta spår lyfter en traditionell look till en vintage stil. Eller vad sägs om en fräck vit högblank, som passar till det moderna stadslivet?

Se hvita möbler »

Tycker du bättre om ”levande” material, kan du få in naturen i ditt badrum med olika träytor. Välj ljusa, nordiska träfärger tex driftwood, ek och alm, om du vill lägga en ljus, skandinavisk stil i ditt badrum. Med gyllene och rödbruna träfärger som tex skiktad valnöt, brun ek och grå ask kan du skapa en behaglig och varm atmosfär i rummet. De mörkare träfärgerna som tex mörk och svart ek ger intrycket av klassisk elegans och säker stil.

Du kan även välja att kombinera kalla, vita färger med varma träfärger och få ett modernt uttryck med en touch av naturens behagliga atmosfär.

Se möbler i träfärger »

Skall det vara modernt, unikt och stilsäkert, så kan du välja material i exklusiv gummilack med en matt, sammetslen och mjuk yta. Här är en riktigt hög finish och kvalitet med praktiska integrerade handtag som betonar den minimalistiska stilen.

Se möbler i gummilack »

Lägg till extra färg i badrummet

Om du har en önskan att tillföra ditt badrum extra personlighet och har lust att välja en otraditionell variant, kan du skapa ditt eget unika utryck med färger. Färger påverkar våra sinnen och vår uppfattning om det rum vi är i. Färger kan ha en lugnande och stimulerande effekt eller ge oro och rastlöshet. Därför är det viktigt att du väljer just den eller de färger som passar till dig, så du kan ha dina badrumsmöbler i många år. Välj mellan de utvalda moderna inspirationsfärgerna eller följ helt din egen smak och välj just din färg.

Se möbler i färger »

Handtaget avgör det slutgiltiga uttrycket i ditt badrum

Om en front är med eller utan handtag avgör stilen och uttrycket I ditt badrum. Därför är det ett viktigt beslut att bestämma vilken handtagsmodell dina skåp skall ha. Här får du den ultimata friheten att ge ditt badrum personlighet. Skapa vackra kontraster med det stora urvalet av handtag i snygga former och färger eller välj den helt enkla handtagsfria lösningen med push-open funktion, där du öppnar luckor och lådor med ett lätt tryck. Du kan även välja skåp med elegant integrerat handtag, som följer frontens bredd och vänder uppåt, så vatten och smuts inte kan samlas. Om dina möbler nuvarande möbler fortfarande fungerar bra och bara behöver piffas upp, kan du bara byta handtag. Det gör ofta en rätt stor skillnad på uttrycket. Var dock uppmärksam på, att avståndet mellan hålen passar till dina gamla handtag

Se handtag »